Поліція Закарпаття обіцяє бути з народом, проте посилює патрулювання на дорогах

10
2

Правоохоронці просять власників авто на єврономерах не вдаватися до радикальних дій.

В МВС відреагували на численні акції протесту в різних регіонах України.

Зокрема, для врегулювання поточної ситуації в Міністерстві внутрішніх справ України прийняли наступні кроки:

1. Для забезпечення публічної безпеки та недопущення провокацій створено оперативний штаб Національної поліції. У місцях проведення акцій працює поліція діалогу. Правоохоронці надаватимуть учасникам акції усю необхідну сервісну допомогу.

2. За ініціативою МВС створено робочу групу для врегулювання законодавчих норм та розблокування руху на пунктах пропуску. До неї увійшли перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, глава Національної поліції Сергій Князєв, глава Держприкордонслужби Петро Цигикал, начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, в.о. Голови Державної фіскальної служби України Олександр Власов. Перше засідання пройде у понеділок, 26 листопада, о 10:00.

3. Посилено заходи безпеки на кордоні. Зокрема створені ситуативні групи, в готовності до дій знаходяться додаткові сили.

Правоохоронці просять власників авто на єврономерах не вдаватися до радикальних дій.

Нагадаємо, що новий закон про євробляхи вступив у дію сьогодні вночі й фактично ліквідував пересічку та можливість їздити на авто з іноземною реєстрацією в режимі транзиту.

А вже сьогодні ввечері під Закарпатською ОДА запалили шини.

Коментарі

М
Місний

З яким народом, нись уведуть воєнній стан, кіно кончилося можетеся розходити і чим скорше.

Ч
Чистильщик

Поліція з народом ? Не смішіть , ці порошенковські пси будуть захищати жидівсько-шоколадну владу , як раніше захищали золотий унітаз.

Читайте також