Поліція «заминає» ДТП піврічної давності у Н.Солотвині, у якому мало не вбили закарпатця – постраждалий (ВІДЕО)

16
6

Рідні чоловіка, який внаслідок ДТП ледь вижив і залишився інвалідом, вважають, що правоохоронці намагаються спустити справу на гальмах.

Аварія трапилась перед Новим роком на трасі Київ-Чоп у межах села Нижнє Солотвино. Місцевий мешканець Михайло Малинич повертався з роботи – зійшов з автобусу та переходив по пішохідному переходу дорогу. В цей момент на нього наїхало авто. Вперше після аварії Михайло прийшов до тями аж через два тижні, довгий час пролежав в реанімації і залишився інвалідом.

Матір потерпілого чи не щодня телефонує слідчому, однак той ще досі навіть не опитав свідка, який безпосередньо забирав Михайла з місця аварії. Відтак, рідні впевнені, що справу з невідомих причин намагаються "замнути".

Всі деталії історії дивіться у спеціальному репортажі телеканалу «Тиса 1».

Коментарі

О
Оля

Ммм...Що сталося так це неполіпшить життя ні одній стороні. Я хочу щоб держава щось робила щоб запобігти такій ситуації в майбутньому. Скіли там аварій вже столося? Багато. НА УЧАСТКУ С.Н.СОЛОТВИНО ТА ГЛИБОКОЇ ТРЕБА ЯКІСЬ ЗМІНИ РОБИТИ!!! ЗМЕНШИТИ ТАБЛИЧКИ ШВИДКОСТІ НЕ ДОПОМОЖЕ. ТРЕБА МОЖЕ ЯКІСЬ ГОРБИКИ НАРОБИТИ ЩОБ МАШИНА ШВИДКІСТЬ ПОМЕНШИЛА АБО ЯКІСЬ ДРУГІ ВАРІАНТИ. ХТО ЗІМНОЮ?

А
Анонім

Водій ч.о старе сліпе він говорить шо в нього машина розбита він постраждав так він люлину у інвалідну коляску поставив на все життя,а він за жигулі гнилі говорить нелюд.і він каже що трошки газку дав на якщо би це була правда то небувби такий важкий стан потерпіголо

М
Михайло

Якщо це сталося на пішоходній зоні то на вині шрфер хоч і потерпілий в цей и час говорив по телефону.Ви чули що говорила мама потерпілого....

АБ
а балажка

де?

М
Мукачівець

Кожен злочинець тримає заначку на чорний день. Знає, що все вирішується за допомогою заначки. Коли попадеться чи щось накоїть, та заначка заноситься куди треба. Той, хто бере заначку - в долі і буде робити все, щоб замнути, бо стає співучасником.

О
Олег

Шо за страна((((((((

Читайте також