Поліція затримала берегівчанина, який через Інтернет продавав кастет та кийок (ФОТО)

15
8

Згодом у чоловіка провели обшук вдома, де виявили ще кілька одиниць зброї.

Як розповідають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, вчора, 3 вересня правоохоронці помітили у мережі Інтернет оголошення про продаж кастету та телескопічного кийка.

Аби спіймати чоловіка вони провели операцію на одній з автозаправних станцій у Берегові, де задокументували факт замаху на збут зброї 25-річним берегівчанином.

Було відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 15, частини 2 статті 263 ККУ, тобто замах на збут зброї. Після чого було проведено обшук у помешканні чоловіка.

У себе вдома чоловік зберігав ще 4 телескопічні кийки та два кастети. Усі речові докази вилучили. У справі триває досудове слідство.


Коментарі

Б
Бувалий

А чего за столовый нож не показують Что конфискували ,неподкупні наши?На руках сотни тысяч едениц нарезняка-про то мовчат уроди...Нашли по интернету лоха теперь рубят на йому палкі,та показують які вони спритни-уроди

ПД
Правдоруб до баRaNa "вася"

судячи з твоєї дурні ти далекий від питання зброї будь якого виду............

В
Вася

два види кастетів один це "дєшовка" інший це нормальний кастет. у нас кастети прирівняні до зброї так як можуть нанести тяжкі тілесні пошкодження. якщо взяти перший кастет і лупанути ним по зубам то можна вибити зуба, другим видом кастета (нормальним) якщо лупанути із такою силою то зламається щелепа. як бачите тому і вони заборонені. а тепер про телескопічний кийок: якщо виробництва китай то це просто хороша палка але якщо хорошого виробництва то з таким кийком можна завдати набагато більшої шкоди ніж кастетом - він фактично дробить кості.

П
Правдоруб

Мусора!!! Займіться БОРОТЬБОЮ З ОРГАНІЗОВАНОЮ ЗЛОЧИННІСТЮ!!!! Перестаньте імітувати роботу!!! У кожного АТОшника в гаражі автомати, пістолети та гранати (ЯК ПОКАЗАЛА ПРАКТИКА). Скоріш за все серед вас відсутні специ - ОПЕРАТИВНИКИ-АГЕНТУРИСТИ???? Коли наведете на вулицях порядок, ось тоді громадяни перестануть купувати - кастети, біти кийки, травмати...короче ви пRидуRки:)

С
Силян

Ганьба за Украину за людей!!!!!!

С
Силян

Чесно но просто смих '', кастет кийок'' ' нашла полиция!!!!! Нашо таке писать!!!!!!! А шо робиться та никто не пише бо даже СМИ ПРОДАЖНЕ!!!!!!

М
мукачівець

де написано й якими експертизами доказано шо то ЗБРОЯ?дауни тупорилі поллюційські

1
1

Но се тероріста ймили.На машинах половина бухих їздять,то терорісти.

Читайте також