Поліція затримала ужгородського наркодилера із готовими дозами для продажу (ФОТО)

10
3

Вчора ввечері на вул.Джамбула в Ужгороді працівники поліцейського управління по боротьбі з наркотиками зупинили підозрілого перехожого.

Ним виявився 24-річний житель міста. Щодо цього молодика в правоохоронців була підозра, що він може зберігати наркотики.

Ця інформація підтвердилася, коли в поясній сумці хлопця знайшли чотири пакетики з розфасованою марихуаною загальною вагою близько 5 грамів. Це наркозілля, походження якого молодик повідомляти відмовився, він мав намір збути любителям «кайфу».

Вилучену речовину направлено на експертизу. За даним фактом розпочато слідство, пише Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

Коментарі

ДМ
дід Михайло

секта хабад, яка захопила Україну - є основним постачальником наркотиків. при чому основні фігуранти від презика до партійного керівника є членами секти, а равини їх керівники. "...Разложите молодежь – и вы победите нацию! Это наш девиз. Мы лишим ваше общество молодежи, растлив её сексом, роком, насилием, алкоголем, курением, наркотиками, то есть лишим ваше общество будущего. Мы ударим по семье, разрушая её, сократим деторождение..." равин Шнеерсон antimatrix.org Як що ми не візьмем владу в свої руки - нас знищать...

Г
Герольд

Дозволити ганжу!!!! запрітити наливайки!!!

А
Аноним

ОЙ .. знайшли злочинця .. нікого він не тровить .. кожен сам собі вирішує що вживати а шо ні, силою ніхто нікого не примушує.

Читайте також