Поліція затримала ужгородця, який майстерно розкривав автівки і обкрадав їх (ФОТО)

11
3

До поліції звернувся житель Ужгорода та повідомив, що вночі невідомі зламали замок у його автомобілі та викрали з його салону двоє окулярів, складний ніж та вогнегасник.

Суму завданого збитку оцінили в тисячу гривень. Крім цього до правоохоронців надійшло ще кілька подібних повідомлень, в усіх випадках викрадачі забирали всі цінні речі з автомоблів.

Поліція встановила особу та дала орієнтування для пошуку підозрюваного. Згодом патруль затримав 29-річного ужгородця, який причетних до серії крадіжок з машин.

Чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин. Поліція підозрює чоловіка у десяти однакових крадіжках з машин.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за кожним із фактів крадіжок за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено, майно буде повернуто власникам. Співробітники Ужгородського відділу поліції клопочуть про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваного.

 

Коментарі

П
правда

да зловили рецедевіста епать.а тот ко реально краде з машин ціні речі кить і зловлять то відпустять.а в основному і не ловлять кажуть нема доказів.

НП
Не пувім

Еб*ть мастер москвича цуравого откривать

С
Самосуд

Руки поломать скотине.

Читайте також