Поліція зацікавилась свідченням фурщиків, які заплатили за проїзд через Берегово

13
2

Правоохоронці розпочали службову перевірку за фактом заяви водіїв, на яких було складено протоколи за порушення ПДР, щодо дачі ними правоохоронцям хабарів.

У поліції розповідають, що вчора до них звернулися мешканці Берегова та повідомили, що в райцентрі зафіксовано факт проїзду вантажівок тією частиною міста, де діє заборона руху транспортних засобів вагою понад 8 тонн.

На місце події виїхали співробітники поліції та на кожного порушника склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 122 КУпАП (загалом 7 адмінпротоколів).

Згодом,  Мukachevo.net опублікувало відео, як вище згадані порушники повідомляють громадському активісту, що того дня їм дали усний дозвіл на проїзд працівники поліції, яким вони за це заплатили 200 чи то 300 гривень.

— За даним фактом в Закарпатській поліції розпочали службову перевірку в ході якої буде перевірено надану інформацію, — йдеться у заяві правоохоронців.

Коментарі

1
11223344

І шо буде з цього? будуть шукати сербських водіїв вантажівок для дачі показів? В першу чергу треба зробити альтернативу водіям у вигляді об'їздної, а потім вже штрафувати за проїзд центром. І справді дуже неграмотно надруковані деякі статті, у вас є хоч редактор який перечитує і статті до їх публікації? Чи він і сам каже "Фурщики" ?

ТП
так просто

ФУРЩИКИ ..........................ПРОСТО СУПЕР........................Чиста українська, нехай ми неучі ,але редакція..........................

Читайте також