Поліція зловила на "маніпуляції" словака, який закликав не допомагати українцям

7
2

Нещодавно словацьку мережу сколихнули світлини елітних автівок, які прямували в Україну.

Після багатотисячних репостів та коментарів за справу взялася словацька поліція. Було встановлено, що світлини опублікував у соціальній мережі користувач "Мішель Неймет". Підпис був простим "Ось які автомобілі завозять в Україну під час війни. Вартість одного майже 100 тисяч євро.

Правоохоронці пояснили, що такі пости маніпулятивні, адже провокують людей на безпідставну ненависть. Крім цього у поліції повідомляють, що дописувачі повинні прикріпляти подібні пости фактами.

Крім цього у поліції розібралися у походженні вантажу і змогли інформаційно довести її до словаків.

Було з'ясовано, що даний вантаж не є унікальним і прямував через Польщу до України в одне із прикордонних міст зі Словаччиною. Належить вантаж одній з експортних компаній, а автомобілі далі можуть постачатися своїм власникам і це можуть бути не виключно українці, а і клієнти з інших країн.

Це лише пояснює те, що підприємства в Україні намагаються працювати попри агресивну війну з боку рф, - зазначили на сайті поліції Словаччини.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Автоділер

А може то усе на волонтерські пожертви купили і везли перефарбувати і хлопцям на-передок. Даруйте, а які то можуть бути "клієнти з інших країн"? Пригадуються одні кєнти на мацквє рассєкалі на таких Гелендиках - пуцькіни песики-фєсєбєшники святкували паскудники свій випускний. Їх потім, хто не відкупився або папік не відмазав, відправили на Камчатку кордон стерегти.

S
SLOVENSKO

Словаки правильно все зрозуміли , особливо те , що на заході , центрі і інших частинах країни військових дій немає , а "беШенцев" чомусь з цих областей тьма ! Воююча країна завезла понад ЧВЕРТЬ МІЛЬЙОНА ВЖИВАНИХ АВТО ! Ще й далі б ввозиа але ....

Читайте також