Поліція знає, хто зарізав чоловіка у мукачівських Підгорянах. Зловмисника оголошено у розшук (ФОТО)

43
33

Чоловіку вже повідомлено про підозру в скоєнні злочину за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).

Раніше повідомлялося, що ввечері 25 березня на вулиці Підгорянській в Мукачеві було виявлено тіло з ознаками насильницької смерті.

Сьогодні правоохоронці оприлюднили офіційну інформацію щодо події.

Н амісці поліція з’ясувала, що потерпілий – 46-річний житель Мукачева, який отримав ножове поранення в ділянці серця.

Опитавши свідків, працівників довколишніх торговельних закладів, співробітники поліції встановили особу ймовірного вбивці чоловіка.

У скоєнні тяжкого злочину підозрюється 43-річний житель Мукачева, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

— Як встановили слідчі, того вечора вбивця повертався з компанією з відпочинку. Чоловіки перебували в стані алкогольного сп’яніння, в місцевому магазині вирішили випити ще пива. В цей час вбивця зустрів потерпілого, обидва чоловіки були знайомі між собою. Між ними виник конфлікт, в ході якого один вихопив кухонний ніж, який ніс серед речей після відпочинку на природі, та вдарив у груди свого опонента. Зброю убивця викинув в смітник, поліція уже знайшла знаряддя вбивства, — повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Особу ймовірного вбивці поліція вже встановила, йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Слідство у справі триває.

Коментарі

П
ПОДГОРЯНО

Який конфлікт би не був.Не одна людина немає права,відбирати життя в другої.А якщо він Шмайзела вбив,тоді повічно в строгому режимі,посадити і теж відібрати його життя ,лише мучно.Закрити і зажива ,щоб здихав.За свої не обдумані вчинки кожний повинен платити....

Д0
До 009

То не був конфлікт! То був просто взрив мозгу і психіки! Йому нема оправдання! Бо є багато свідків які бачили ситуацію! І стверджують шо то сталося на пустому місці! І між тим: шо там було то знає покійний,і сам вбивця Від покійника уже нічого не почуєш! А від вбивці правди не витягнеш!

0
009

Я його не захищяюя просто говорю те шо знаю про людину!!! І справді може там не лиш він один виноватий. І з тої сторони що я його знаю він просто так не міг зарізати мав бути дуже серйозний конфлікт. Може того зо вбили теж винуватий ніхто не знає лиш ті хто там був і бачив те що там було!!!

0
009

Йой Боже мій я його знаю з хорошої точки зору і говорю то шо знаю. І я не чмирь я житель того района і знаю всіх і всьо!!!такшо шви даун!!!

Д
До?

Увидь сомаре чи то на фото двойник Міня .Шо типир виклали.

1
123

Я взагалі не знаю до чого то дойде, там біля того АВС молоді пацани день і ніч п'яні, від прохожих гроші просять, де взагалі мораль тих людей і де ті батьки дивляться, що вони роблять. То в подальшому такі гульки до добра не доведуть.

Д?
До ?

Не Міня звинувачують?

?
?

Дуже добре звалити на людину але iх було бiльше. I поперше це не його

ДД
до до 009

009 тоже походу чмирь

Д0
До 009

Ч-о міньо подгорянськоє.

М
Місцевий

До 009. Шановний захисник,підгорянських наркоманів! Козачок Ви засланий! Чоловіки були в стані алкогольного сп'яніння,а наркотики то так на "пасашок"! Кому іти казати в очі?! Людині,яка шпурнула ножем і тим самим убила людину? Яка причина???Причина в людей є випивати тоді коли не гаразди в сім'ї,в роботі,і т.д. А там нічого нема,він пив от "нечего делать!" Про нього всі знають,і я думаю не саме краще! Перед тим як шось писати,думай!

1
1672

Лічно я пи-див міня за то шо на не уняв ніж.

Д0
до 009

ти шо з космоса?всі знають один ти не знаеш.

ЙБ
Йони бачи

Та тото Мішко Марішун із Зайцьом там нюхло продавуть!!

0
009

звідки ти знаєш шо він з ножиком ходить шо дивишся йому в кармани???боже!незнаєте нічого а пишете як так можна???!

0
009

1) не пята хижа! 2)і не все у синій спортивці! 3) іди і скажи то йому в очі зможеш? хотів би я то бачити писати тут всі можуть!! 4) і звідки ти знаєш шо наркотики там продаються навірно сам там собі купляв 5) і якщо бачив людину в стані алкогольного сп'яніння може на то була причина а береш незнаючи тут пишеш всякий бред!!!! 6)ти що врач шо ставиш йому діагноз тут!!!?? не знаєшь людину пишиш тут всякий бред!!! спочатку узнай про нього від його вуст а потом пиши а не від слухів пишиш тут про нього!!

0
009

при чому тут наркотики якщо поліція говорить що чоловіки були в стані алкогольного сп'яніня

Д
да.

в ключарках пельменна лаболаторія була кормили область порошком

Ч
Чикист

Скоро нюхис будуть продавать на базарчыку як семечки в погарах

Ч
Чикист

Мукачево потопае у наркотиках ,такого ныгде не боло як тыпер ,вафлЕни мусора главни барыгы варыша

Ц
Цимбор

Оля най тоби богонько помогать ,наши спивчуття ,ця мерзота поплатыться ,жыття розсудыть !

МЗ
мало знаю!!!

То кончиний нарік МІНЬО (все крутився коло магазина на Верді, голуба спортивка з капішоном, просив все у людей гроші на дозу і робив із себе "Бандюгана", такий психічно-крикливий, серед тої Швалі "Фуксі, Василь, Саша" самий старший і самий Тупий, жиє 50м. від місця вбивства "четверта чи п"ята хижа от переїзда). Так і від небіщика просив гроші той відмовив (послав) і далі.............!!!! В останній час ходив в неадикваті від наркоти і алкоголь тут не причому , тут відсутність мозгів і нервної системи взагалі!!!! А саме головне що НАРКОТА яка робить Підгорянських хлопців "ЗОМБІ" продається рядом у дворі (останній подєзд)... Бутьте пильними

Д
дожились

він у Шоки дома нюхавуть вмісті і в апарати нанюхані бігавуть......шока барига на верді всі знавуть кроме поліцаїв сліпих.

П
Підгорино

я щось не зрозумів, так вбивцю впіймали чи ні? поліція чекає нових жертв???

К
Кандолина

То робота американських спец служб!!! Трамп пам пам виноватий

П
Пенсіонер

Міньо пі-ер все з ножом ходить. Він барига на нього і не чудно бо было.

1
123

У Подгоряні завжди спокійно ходили люди, бо кожен кожного знає. Надрукуйте фото вбивці, люди його найдуть скорше ніж менти. Мав би совість сам би прийшов, хоча і по пьянці але відповідати треба. Іди до родичів, проси прощення.

П
Правда

Шось те удалили мою правду?? Попавім у центер вашиого дурн.ставлення

Б
бариги

шоки порошок до чого привів нанюхані злодії

ДР
До редакції!!!Важливо!

Якшо він в розшуку,то чому ви не поставите фото? Можливо вбивця десь серед нас ,а ми його в обличчя і не знаємо! Йому нема чого вже втрачати,тому він може ще чогось накоїти! Можливо хтось і бачив його! Виставте фото! Про це треба говорити!

П
Петро

Так ви фото вбивці поставте!!!

ДР
До редакції

Бажано би видалити ці фото - у чоловіка є малі діти, сімя.

К
Кот

Это был 2017. Мы выживали как могли.

Читайте також