Поліція знайшла викрадені в мукачівця два джипа Land Rover (ФОТО)

13
15

Зараз іномарки знаходяться на спецмайданчику поліції, але людей які причетні до угону розшукують правоохоронці.

Раніше Мukachevo.net повідомляло, що 4 листопада до поліції звернувся місцевий підприємець та повідомив, що невідомі особи викрали два автомобілі марки «Range Rover», його та його жінки.

Сьогодні, з'явилося повідомлення від правоохоронців про те, що один автомобіль вони знайшли у Свалявському районі, а інший виявили вчора, 7 листопада, у одному з гаражних кооперативів у Мукачеві.

— Наразі вживаються оперативно-розшукові заходи щодо затримання осіб, які були причетні до угонів. Після проведення необхідних слідчих дій обидва «Range Rover» повернуть власнику. Триває розслідування, — пишуть правоохоронці.

Коментарі

С
Славік

Власник знайшов сам машини і заробив їх чесно один з небагатьох

П
пікачу

просто світлана завідує що негонна заробити вже на ровер бо "щока" розтянута)))

ДС
До Світлани...

Ти тупа? Заробити чесно мош ,кіть маєш мозги і голову на плечах . А то шо ти тупа пи*да ,яка нич не знає кроми того ,шо писати тупі коменти і жалітися, могла би мало ділом занятися .

С
Світлана

Шкода, що знайшли. Бо чесно заробити на такі авто в нашій рідній ненці не реально.

Г
Гість

Додуматись можна ,що поміняли номера ,щоб не знайшли машину .

П
пікачу

я радий що найшлося, скоріш би вернули власнику. айбо чому на білому словацкі номера?)))))

Ф
Файта

Коли вже Мвф виділить черговий транш Україні.....1 млрд. дол. Там шо сліпі ? Не бачать шо народ бідує ?

ІЗ
Іван зі Сваляви

Авто знайшов власник, а не поліція.

В
водна

так машини вкрали чи був розбій і забрали ключі від власників, ко знає ??

В
Володимир

Радий за власників що все обійшлось і машини скоро будуть у них дома . Була думка , що перше авто в ту ніч далеко поїхати не могло , десь було сховане в районі , оскільки треба було ще набратися смілості і наглості прийти і забрати інше . Невідкидаю факт , що власник приклав максимум зусиль щоб знайти вкрадене . Від душі радий за хороших людей і скоріше повернення машин до рук власників . P.S. : треба задуматись всім про встановлення в авто якогось нестандартного електроного блокування двигуна або бензонасоса ( на окремо виведену кнопку ) , що призведе до неможливості завести авто навіть при наявності заводських ключів і брелка від сигналізації .

3
345

наверно на вазврат ращитивали

ДЗ
до злодіїв

Моглисьте хоть колеса зняти та продати!

О
Олександр

Се всьо фуфло, моїх злодіїв глядають вже 10 років та не годни посадити, сам майор райотдела казав шо діло треба приостановити, бо злодій прийшов із заробітків із москви та заніс гроші, злодія глядать уголовний розиск, а він субі спокійно перетинає кордон, ось така поліція.

В
васька

власник сам договорився , а поліцію рекламують ))) у нас поліція знає всьо де найти , головне шоб власник ціну питання з ними вирішив ))??????

.
....

Пососала жульня? Тільки міліція забула написати,що власник сам і знайшов машини:))

Читайте також