Поліцію Ужгорода очолив Володимир Улинець (ФОТО)

40
7

До цієї посади пан Володимир був заступником начальника цього структурного підрозділу.

За роботу тимчасового начальника Володимир Улинець взявся вже цього тижня.

В якості очільника ужгородської поліції його представив колективу заступник начальника ГУНП, начальник кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Іван Гецко.

Володимир Улинець змінив на посаді Романа Стефанишина, який 19 вересня очолив Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

Коментарі

Ч
Читач1

Припустимо він буде знати шо таке тригонометрія і логарифм, а не буде знати куди направити людей якшо кража чи розбійний напад, не буде мати інфухи, бо людей не знає та на**й тоді такий начальник із логарифмами і тригонометріями?! Думайте шо пишете, а якшо не розумієтеся в оперативній роботі то даже нема чого перстами бити по клавіатурі і писати бред!!!

ОЗ
особисто знайомий з Володимиром, до Васі

Вася, ви сильно здивуєтеся, але ваша тригонометрія і логарифм в роботі шефа поліції "зовсім" (хотів по народному написати, але все таки написав зовсім) не потрібні... Так само як меру міста для ефективної роботи не обов’язково володіти теорією відносності Ейнштейна, чи наприклад шеф-кухарю - основами конфуціанства... Головне щоб людина була порядна, не падка на срібники і професіонал в своїй роботі. Нашу нову поліцію потрібно щоденно муштрувати і шеф поліції має проявити характер. Бо, нажаль, наразі судячи по трагічним подіям в Дніпропетровську, поліція не завжди готова реагувати маючи справу з справжніми рецидивістами, і блокування кордону словацького групою "недословаків" також не дуже зрозумілою була позиція поліції... Населення біднішає і завтра після завтра можуть почати блокувати газове (бо ціна не подобається), чи МРЕМ, чи лікарню в якій чогось не вистачає, а може і відділок поліції за те шо вона не реагує вчасно. Тому легко не буде, а в Володимира я вірю, і бажаю йому успіхів.

В
Василь

Ну хоч цей-то міський?! Значення слів "тригонометрія" і "логарифм" здатний пояснити або як і всі попередники - розкрадачі створеного народом - вміє мислити виключно категоріями сільського лабазнiка?

МР
Мешканець району

Правильний вибір.Відповідальна людина,але!!!! Питання до начальника Управлiння:коли заберете безвідповідального,безхребетного,тупого начальника районного відділу -Олександра Боднарчука?Цей чоловік розпустив усе і всіх-ніхто нічого не робить,лиш пянствують! А сам настільки нетолковий,як ганчірка під ногами!

Ч
читач

Ким му няньо був? З якої він фамилії? З порядочних ци з жуликовато-злодійкуватих?Дайте розгорнуту характеристику, народ повинен знати таких людей.,

ШЦ
Шеф ЦГЗ

Дякуємо Вам шановні читачі...в найближчий час я особисто викличу на килим Всіх працівників ЦГЗ області і буду з ними спілкуватись,а щодо Мукачева,то по даній працівниці буде проведено службове розстеження!

П
Прохожий

Такі як працівники ЦГЗ, а також інші працівники міськівідділів, які перебувають на роботі як держслужбовці, а не атестовані працівники поліції, отримують від 8-ми до 12-ти тисяч зарплати, де правда, вчому тоді реформа полягає, коли малфа сидить в кабінеті, ні за що не відповідає, і отримує в двара рази будьшу зарплату.

Читайте також