Поліції хочуть надати можливість контролювати авто на іноземній реєстрації

8
12

Це передбачено у законопроекті №6626 «Про внесення змін до Закону України «Про Національну поліції», який 22 червня зареєстрували в парламенті Антон Геращенко, Ірина Єфремова і Людмила Денисова (усі Народний Фронт).

Окрім низки уточнень щодо роботи і повноважень нацполіції законопроект передбачає "первинне упорядкування обліку автомобілів з іноземною реєстрацією в Україні":

– Законопроектом No6626 пропонується доповнити ч. 1 ст. 26 Закону України «Про Національну поліції» п. 141 і ч. 3, що дозволить поліції формувати власні бази даних (банки) даними транспортних засобів з іноземною реєстрацією, які тимчасово перебувають на території України, використовуючи як наявну інформацію, так і отриману від Державної фіскальної служби, – йдеться у пояснювальній записці законопроекту.

Таким чином, поліція, зокрема патрульна поліція отримає доступ до баз даних митників, які власне і фіксують статус авто на іноземній реєстрації. Досі цього доступу поліція не мала, і будь які рейди щодо власників авто на іноземній реєстрації здійснювала лише за участі митників, так званої митної варти.

Коментарі

П
ПІДТРИМУЮ

Сначала сделайте хоть 1000-2000 евро зарплаты !!!!

В
вкажить

Сначала сделайте хоть 1000-2000 евро зарплаты чтоб люди могли по чуть чуть откладывать на машину и внутри рынка купить себе нормальную новую машину , а не всякие законопроекты продумывать которые ухудшают бедных жизнь -конечно это делать легче ,чем продумать проект повышения зарплат к европейским меркам

1
123

В Ужгороді 50% відстоків сміття на ск номерах, за ціною 500 евро в словакії. Коли ауді стоїт 2000, а зробити ходову 2000, а турбіну, а форсунки... Після зими з вивернутими колесами стояли одні мерседеси ск і жігулі пенсіонерів(01-07).

Л
Лоці

Як же они уже откровенно за....мучали із своїми машинами. Давайте скинемеся пл 10 гривень та вітчизняну автопромисловість отправиме на пенсію... Бо працівникам і директорам і їх дітям доста було на пінзію, лем най уже закриють тоту лавочку і дадуть людям НОРМАЛЬНІ машини. Товарооборот ся збільшить роботи буде більше, на права більше мусора зберуть чому тоту границю не открити?

ТЄ
так є

Я ся вожу на українському корчови якому 14 году а як введуть через рік техосмотр та треба буде авать пів машини переметати авать у чермет.Німиць купить машину нову за рік а я думав ото за 8 году.Вопрос яку куплю машину-словатську

5
555

до туриста у словатчини нормальну машину за реальни кошти можна купити атуйка у нас сами корчи.

ДТ
До турист от Василя

Но як сказати корчови, кіть тобі на sк номерах видяться лим корчі то 99% ти іздиш на ланосови за який іщи 5 років будеш виплачувати кредіт, так шо успокойся мусоре сідай у пріус і ідь патрулювати місто. На sk номерах в Ужгороді маса машин вартістю більше 50000€ бо розумний чоловік не буде переплачувати більше.

Т
Турист

До "так є" - Ти сам дичина на корчови словацькому

ТЄ
так є

Таке відчуття що набрали дичини.А вони на нас і за наші гроші вчаться.

КТ
какиеи то

Смешные законопроекты , а соррии Я пропустил что это проект ) , да ещё надо будет переписать закон что полиция может останавливать машины которые не нарушают правила

Ф
ф

най дадуть возможность людям розтаможити авто а не чипухов ненужнов займавуться .

К
Камри40

Х&Y там

Читайте також