Полковник Васильцюн запевняє, що у всіх закарпатських військових є бронежилети

8
3

Як запевнив військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату, наразі також іде закупка ізраїльських касок, поки ж вирішується питання їх транспортування.

Крім того, поінформував він, днями було зібрано майже 20 тонн гуманітарної допомоги та продуктів. Їх на днях відправлять закарпатцям на блок-пости.

Є також  і проблема з берцами і формою. Вони надто швидко зношуються, каже Васильцюн. На Закарпатті, додає він, є людина, яка готова шити ці форми зі спеціальної пакистанської тканини. Питання з берцами поки не вирішене. 

Мукачево.net

Коментарі

З
Закарпатец

- Мы беpем интеpвью у пеpвого встpечного киевлянина для канадского телевидения. - Здpавствуйте. - Hесколько слов о ситуации на Укpаине, вас слушает вся Канада. - Помогите!! В украинской школе идёт урок. Учительница спрашивает: -Дити, яка нация за пол-литра зробэ всэ? -Кацапы,--хором отвечают ученики. -Правильно! А яка нация любэ гроши, сейфы, банки? -Жиды,--хором отвечают ученики. -Правильно! А яка нация за червонец продасть маты, тату? В классе молчание. И вдруг с задней парты кто-то тихонько произносит: -Зато як спиваем...

З
Закарпатец

Украина. Мать провожает сына в армию, плачет: - Сынку, сынку, куда ж тебе писати???? - Пишите, маму, сразу у плен....

1
1

http://www.youtube.com/watch?v=C595ajZARGQ часть 1 http://www.youtube.com/watch?v=QbNQTqD6uPs часть 2 Десантники про терористів. Кіровоград.

Читайте також