Пологове та неонатологічне відділення Мукачівської ЦРЛ отримали обладнання на 3 млн. (ФОТО)

7
5

У 2016 році коштом міського бюджету два відділення лікарні – неонатологічне та пологове отримали обладнання на суму 3 млн. 148 тисяч гривень.

У Мукачівській міськраді розповідають, для неонатологічного відділення було придбано два кювези для новонароджених, білітест фотометричний, концентратор кисню, три двоканальні шприцеві насоси, два пульсоксиметри та дві лампи фототерапії на загальну суму 1 млн. 411 тис. гривень.

Пологове відділення отримало обладнання на суму 1 млн. 737 тис. гривень. Зокрема придбано: дві системи моніторингу пацієнта, три фетальні монітори, відсмоктувач операційний, три відкриті реанімаційні системи, кисневий концтентратор стіл операційний та інше обладнання.

Нагадаємо, жіноча консультація Мукачівської ЦРЛ вже у 2017 перенесеться до поліклініки. Вже з наступного тижня розпочинаються ремонтні роботи другого поверху поліклініки під жіночу консультацію.

Читайте також: Закарпатські лікарі масoвo їдуть до Словаччини, бо там платять утричі більше

Коментарі

3
32566

Могли бо ся самі дохтори з роддома змитати они бо і роддом цілий купили тілько бабок з нас зрубали.

О
О

Кто ж это оборудование обслуживает,д.Вася-местный сантехник,электронщиков нету,б.у. техника требует особого внимания-это жизни малышей,сколько наполучали подарков и кто этим занимается,обслуживает,ремонтирует и сколько это стоит,как проходят послеремонтную сертификацию,персонал не обучен,всегда показывают выключенные приборы,врачи-сестры ничего не понимают в аппаратах,сплошные понты постоянно,тупо для повышения "крутизны"заведений здравоохранения,сколько кто-то из нас видел ПРАВИЛЬНО работающие приборы в больницах,да их обходят стороной,потому,что не знают...,все это пыль в глаза для развода на вабло

В
Вася

Тепере буде за що дохторам гроші з людей збивати.

1
1111111111111

Не дуже сесе даякоє придбання упозірує на новоє а на б\у. А на фотці 2 баночка з гелем просто крута.

СК
Степан Крук

Приємно читати такі новини! І нехай ці успіхи тільки в окремо взятому Закарпатському місті, все ж вони надихають на позитив.

Читайте також