Половина реалізації виробленої на Закарпатті промислової продукції

5
0

припадає на Ужгородський район

За січень-жовтень 2007 року на Закарпатті приріст промислового виробництва (робіт, послуг), порівняно з показником минулорічного періоду, склав 21,1%.

Збільшення виробництва зумовило пропорційне зростання реалізації продукції. За 10 місяців п.р. промисловими підприємствами реалізовано продукції (виконано робіт, надано послуг) на суму 4582,6 млн.грн., що становить близько 1,0% загального обсягу по країні. Серед адміністративних районів половину обсягу реалізації складає продукція підприємств Ужгородського району, близько 10% -м.Мукачево, 0,2-6,5% - інших міст та районів. У структурі обсягу реалізації 1,2% припадає на підприємства добувної промисловості, 87,6% - переробної,

11,2% - з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води. У розрахунку на одну особу обсяг реалізації по області склав 3682,0 грн. при 2726,0 грн. у відповідному періоді минулого року.

Умовою стабільної роботи промислового підприємства є наявність укладених договорів із замовниками на виробництво продукції. За період з початку звітного року сума замовлень склала 2617,4 млн.грн., третину з яких становлять замовлення іноземних партнерів, здебільшого саме послуги з використанням давальницької сировини, що ставить підприємства у залежність від її поставок.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також