Половина закарпатських учнів 4-их і 7-их класів не отримають підручників

3
8

Із державного бюджету виділили кошти тільки на 50% від необхідної кількості підручників.

Про це сьогодні під час прес-конференції в ОДА заявила директор департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова.

Через недостатнє фінансування з держбюджету, половина учнів 4-их і 7-их класів поки залишаться без підручників. Їх закупівля лягла на плечі районних та міських бюджетів або ж освітньої субвенції.

-Проблемою залишається забезпечення підручниками учнів 4-х та 7-х класів у м. Ужгород, Виноградівському, Іршавському, Мукачівському та Рахівському районах, - зазначила Ганна Сопкова.

Коментарі

В
Василь

"До Лоци" "Голо Сують за 200 грн."?! Оп-па! - так це ж кримінальний злочин,передбачений ст.ст.157-159 КК України! Чому організатори підкупу та інших махінацій щодо виборців(головне - позбавлення самого вибору) займають місця на держпосадах,використовуючи службове становище в особистих,злочинних цілях (інакше,навіщо б їм підкуповувати Голо сующих?!),а не шиють бушлати в таборах? Чим займаються присягавши народу офіцери з МВС,СБУ,прокуратури? Або в зазначених структурах суцільно сидять бандити-рагулі,подiльники ОЗУ "Селюки у владі"?

Л
Лоци

Не треба їм нияких підручників. Шо з того шо їх батьки мали в школі всі підручники, а тепер голосують за 200 гривнів?

Я
Я

Світлана, Ви десь і праві, але нажаль, в цей скрутний час батькам фінансово важко на все давати гроші а вони хваляться що уже не треба здавати гроші ні в садику ні в школу, що влада на все виділяє. Брехня!!!

С
Світлана

Батькам не шкода грошей на шарики та музику на перше вересня, адже це заради наших дітей, щоб сумний початок школи хоч якось звеселити. Шкода що держава не вважає наших дітей своїми. Всі ми зайві в нашій державі

М
мукачівець

класно, підручників нема, проблем море, а ми шикуємо! Цікаво, чи наша "нова" влада цікавиться таким питанням, звідки бере школа гроші, наприклад, на шарики на перше вересня, на музику на перше вересня, а я скажу, з батьківських гаманців. А чому батьки повинні давати на таке гроші? так може не багато 500грн з класу на шарики, но чому батьки? школа не має грошей дітям зробити свято? куди дивиться влада, чому не заборонять з батьків дерти гроші?

В
Василь

Ха! А навіщо,взагалі,зараз вчити дітей?! - тупим рагулям,окупувавшим владу,розумні ні до чого: ОЗУ "Селюки у владі" потрібні виключно такі ж тупі,як і вони самі,злодії-виконавці і просто холуї. А з розумного хороший,якісний жополіз не виходить: розумні - люди ВІЛЬНІ. Навіщо такі потрібні? - ОПГ "Селюки у владі" потрібні раби,кріпаки,просто чмирi ... вільні?- ні ... з нiми турбот не оберешся ...

0
007

Апланшет зачем. У класах установить учителю комп иWi-Fi. Задания писать на планшете и отправлять учителю на комп.

С
Світлана

А скільки учнів 8-го класу України отримають підручники? Правильна відповідь - 0. Буде як минулий рік, коли видали у березні половині учнів (якраз та половина про яку йде мова в статті). Це нікого не хвилює?

Читайте також