Польща готова продавати Україні необхідну зброю

8
17

Голова Бюро національної безпеки Польщі Станіслав Кожей сьогодні заявив, що Польща готова продавати Україні необхідну зброю.

"Ми готові продавати Україні зброю та військову техніку. Ми можемо продавати зброю, яка потрібна. Немає жодних обмежень. Допомагаймо Україні, яка веде війну. Справа незалежної та сильної України для Польщі є стратегічним інтересом", - переконував Кожей у радіоефірі RMF FM, повідомляють ONET.pl.

Проте Кожей також пояснив, Польща не має можливості безкоштовно надавати Україні зброю: "Ми не настільки багата країна і не знаходимося на узбіччі. Ми також в небезпеці. Не має у нас обладнання на збут, аби просто взяти з армії та віддати".

Він також зазначив, що відправлення польських солдатів на війну до України суперечать польському праву.

"Ми, очевидно, можемо брати участь у збройних діях закордоном, але в рамках якогось союзу, з якимось міжнародним мандатом. Відправлення війська на війну поза межами цілей союзників чи без мети оборони союзників, без мети оборони нашої країни суперечить чинній правовій системі. Немає сенсу ризикувати, немає сенсу вживати заходів, які не матимуть ефекту, але котрі можуть мати наслідки для безпеки", - прокоментував Кожей.

Коментарі

ТБ
толя-дримбана бандеротроля

Слава полякам бизнесменам!Ще не умерла Украйина!Победа буде за войском парашенка!Хочеш побидити-ПЛАТИ ГРОШИКИ ЗА ПОЛЬСКОЙЕ МАЙНО!ПОЛЯКИ ХОЧУТЬ ЖЕРТИ ТОЖЕ!БЕСПЛАТНО ЛЕМ ГАЗ ИЗ РОСИИ ЙДЕ!

К
КИБЕРБЕРКУТ

https://www.youtube.com/watch?v=J5mLKdaOGg4 Срочное Обращение КИБЕРБЕРКУТА к Яценюку!

1
114

Админ- цензор, почему убраны комменты?? Мне казалось, что вы относительно солидный сайт, но видим, что такие же проститутки, как и все. Формируете свой круг одурманенных пропагандой читателей. Так и играйте дальше сами на своем песочке.

K
Kazimor

Тай не забудьте Тараса Бульбу почитати якщо ще вмієте там всьо описано про ваших добрих Ляхів.Тай ще історію про Київ як вони всі мости спалили тай людей слов'янських рабами зробили.Так шо вот така х...ня малята як дід Панас казав.І цікаво хто буде заробляти на цій зброї поки Іван Івана буде вбивати.

ДМ
до макса

знаеш как у русских всьо получается , как в анекдоте про сперматозоид - РУССКИЙ СМЕЛЫЙ , ОТВАЖНЫЙ , "ЗЕЛЁНЫЙ ЧЕЛОВЕЧЕК - СПЕЦНАЗОВЕЦ" прорвал оборону врага, увёл за собой других - ПОТОМ КАК ЗАОРЕТ - РЕБЯТА НАС ОБМАНУЛИ , МЫ В ПОЛНОЙ Ж-О-П-Е .

Т
толя

это для русских лохов , детка .

Т
толе

в период с 32-33 годы сша недосчиталось 7млн граждан. может в Россию на заработки ломанулись, пока в стране депрессия? многие так делают.

Т
толя

... в США был голод ... Только там никто не умирал от этого голода . СДЕЛАЙ ОДОЛЖЕНИЕ , НЕ ОТВЕЧАЙ - УБОГОМУ .

Т
толя

Есть люди в которых живёт Бог , есть люди в которых живёт дьявол , есть люди в которых живут только глисты ( Фаина Раневская) . У ТАКИХ КАК ТЫ - ГЛИСТЫ ЕСТЬ И В МОЗГАХ . ВЫПЕЙ ЧИСТОГО СПИРТУ , ЧУТОК ОТОЙДЕШ ОТ НИХ КАЦАП .

Т
толя

Что касается церквей . Да бы ых не разрушили , закарпатцы включали хитрость . Делали из них музеи , закрывали как аварийные . Остальные Московский патриархат конфисковал в ГРЕККО - КАТОЛИКОВ . ПО этому они сохранились . В 1984 году я работал в савхозе ,40 километров от ХАРЬКОВА .В ЭТОМ ПОСЕЛКЕ - САВХОЗЕ ПРЕДСЕДАТЕЛЬ ,как счас помню , был без руки - отечественник , заплатил воинской части , за подрыв ХРАМА - 7000 РУБЛЕЙ . В нашей области такого не было . Чем дальше от МОСКВЫ - ТЕМ ЛУЧШЕ . Так что так называемое " ОЛЬГИНО " -зря стараешся .

Т
толя

В Катыне (РСФСР) - теперешняя РОССИЯ ,в 1940 году , было расстреляно 21857 польских пленных . Тебе напомнить трагедию польского президента КАЧИНСКОГО . в 2010 ГОДУ ПОТЕРПЕЛ КРУШЕНИЕ ПРИ ЗАГАДОЧНЫХ ОБСТОЯТЕЛЬСТВАХ ТУ-154 В СМОЛЕНСКЕ . На борту был ПРЕЗИДЕНТ ПОЛЯКОВ КАЧИНСКИЙ ,который летел на 70 летие этой трагедии . ВСЕ ПОГИБЛИ . Не буду обяснять подробности трагедии только одно . ПРИБЫВШИЕ НА МЕСТО ТРАГЕДИИ СПЕЦСЛУЖБЫ РОССИИ , ВЫНИМАЛИ ИЗ КАРМАНОВ погибших БАНКОВСКИЕ КАРТОЧКИ И ОБНАЛИЧЕВАЛИ ИХ . Также САМО вещи с сбитого БОИНГА на Украине тоже продавались на рынках . "РУССКИЙ МИР " НА ЛИЦО . ДАВАЙ ВАТНИК ОПРОВЕРГАЙ - ОТВЕТЬ ЧТО НЕ ТАК БЫЛО .

1
1

Навіть онук Сталіна каже, що Росія живе минулим: http://www.unian.ua/world/1037035-onuk-stalina-nazvav-putina-bezmozkim-i-nagadav-pro-rol-ukrajintsiv-u-peremozi-nad-natsizmom.html

Т
толя

Де були поляки , там не було ГОЛОДОМОРУ . Так само і в Закарпатській області " АСВАБАДИТЄЛІ " лиш із 1944 року , і внас ни було тої біди . Но церкви встигли позакривати , а СВЯЩЕННИКІВ у сибірь поутправляти - І У СВОЮ БІДНІСТЬ ЗАТЯГНУТИ . А ти Петрику ізруняй життя польських українців , із життьом українців СИБІРУ .

Л
Лорі

Росіяни теж колись будуть нам братами, коли отримають пиздюлів від китайців і втратять 80% території. Тоді це буде менша, упокорена держава, котра, можливо, якщо відмовиться нарешті від імперських комплексів, навіть почне нормально розвиватися. Так було з поляками, німцями, французами - всі вийобувались, поки не дістали пизди, причому в цивілізаційному плані це пішло їм на користь. А Росія ментально загрузла в позаминулому столітті.

П
Петрові

Розкажіть про цю операцію та її наслідки.

П
Петро

До Громадянина.....Поляки дуже допомгали нам особливо була велика допомога називалася вона ОПЕРАЦІЯ ВІСЛА!

Г
громадянин

Поляки завжди допомагали нам у боротьбі і давали нам заробити на життя. Ми цього не забудемо і коли переможемо - віддячимо їм з відсотками.

Читайте також