Польща та Румунія виступила за відміну віз для українців та грузинів

4
2

Про це поінформували глави дипломатії Польщі та Румунії після зустрічі у Варшаві.

За словами Міністра закордонних справ Польщі Ґжеґож Схетина, Україна та Грузія рухаються у доброму напрямку, здійснюючи кроки для того, аби візи були скасовані. Він заявив, що Польща буде підтримувати обидві держави на їхньому шляху до скасування візового режиму.

«Це буде також перший крок у їхньому європейському прагненні. Здається, що саміт в Ризі мав би підтвердити очікування та добру волю Європи у цих питаннях», - сказав Схетина.

Схоже висловився і глава румунської дипломатії. Богдан Ауреску нагадав, що як Польща, так і Румунія вже мають добрий у досвід з Україною у рамках так званого малого прикордонного руху.

Про скасування віз свідчить також приклад Молдови. Громадяни цієї країни, у рамках Східного партнерства, можуть подорожувати по Європейському Союзі без додаткових документів.

Коментарі

В
Вася

Не треба вже тiльки виступати, треба вiдмiнювати, спочатку Польша та Руминiя, а далi за ними потянуться и другi держави. А так лише язиком перебирати не цiкаво. Треба рiшучi кроки, а їх нема, а чому? начинаться знову, там не добре, туй свербить, а туй болить. Брешуть, як завжди, не звертайте на них увагу.

ВН
Вже не смiшно.

Морковка знову перед носом ослiв?

Читайте також