Польща збудує паркан на кордоні з Україною за $37 мільйонів

10
10

Причина - боротьба проти розповсюдження африканської чуми свиней, яку заносять дикі кабани з України та Білорусії.

Згідно із спецзаконом про боротьбу з африканською чумою свиней (АЧС), планується будівництво паркану на кордоні з Білоруссю та Україною довжиною понад 1 тис. кілометрів. Вартість робіт - 130 млн злотих, а це понад 37 млн доларів.  

- Стіна матиме вигляд подібний до загороджень вздовж автодоріг швидкого руху і будуватиметься у безпосередній близькості до кордону, - йдеться у статті від Укрінформу. 

Спеціальний закон, який підписав президент Польщі Анджей Дуда, також передбачається внесення змін до кількох законів, зокрема закону про мисливство. 

Цьогоріч, африканська чума свиней активно ширилась Мукачівщиною

Коментарі

Є
Євген

Здогадуєтеся чому московити казяться й захлинаються блювотою? Оце сьогодні Нідерланди оприлюднять імена причетних до знищення рейсу МН17. "Слідство встановило імена 120 осіб, причетних до організації та виконання теракту проти членів екіпажу й пасажирів" Як Ви вже зрозуміли, "капітана Волошина" та військових ЗСУ серед них не буде.

М
Місний

Ко такьій Іван Лашкай ?

ДР
до редакції

у 18.20 у чинадієві біля вільховецького мосту знайдено тіло чоловіка із ознаками різаних ран і пострілами у око та в живіт.Хочу відмітити губернатор там бов і мер сваляви.Люди говорять шо впізнали Івана Лашкая.

ГД
Громада до ыстык, і артура

Но ви пущі существа!!! вас роздерти мало, тать десятки тисяч вакансій у місяць виставляють іменно мадаре, чехи і поляки. Іменно українця, а не таких як ви - бо вам ніде не добре, вам нич не добре, вам всі погані!!!

СУ
Слава Україні

Сєня «кулявлоб» їм легко збудує той паркан. На Україні вже збудував на заздрість москалям:))

ХІ
хунта і распьятий мальчік

У них бабла неє, оби дись поїздити по світу. А робити - они на нич не валовшні. Тупі кацапські тролі родом із Мухосранська, што пишут по методичках.

С
Сомарам

Городина буде ни така . Буде она як вздовж автобамів . Нараз видко што ви за границьов нигда ни бьіли . Я ни знаву нашто адмін сюди вліпив сись забор . Вздовж автобамів є городина уд звірів , оби они ни ускочили на путь . Што до українців уд котрих ся "хотять " удгородити . Поляки якраз и стимулювуть приїзд до себе українців .Ни хотять принимати ни арабів ни негрів .Почитайте новости што кажуть польські урядовці про приїзд українців . А пак змагайтеся ко май дурноє нафіркать . Многі там роблять и з Закарпаття . Мало у свта підіть оби ни писати дурноє .

А
Артур

Да точно!!! Такий забор Від Диких Кабанів!!! Гага Від Диких Тупих Українців!!! І Окраїна Ше Вірить в Гейропу??? Від Вас Відгороджуються Усі!

С
сусідка

пак Сєня з пласкогубцями уже бігав ондики з перед цього тай щось нич с того не било

Ы
ыстык

А як безвиз тепир бандерив дикими кабанами назовавуть манданутих

Читайте також