Помаранчева зона: які обмеження діють для туристичної сфери Закарпаття

13
10

Перелік всіх актуальних обмежень, що стосуються туристичної сфери Закарпаття в соцмережі Facebook опублікував радник з питань розвитку туристичної галузі Мукачівського міського голови Олександр Шершун.

Згідно з рішенням Державної комісії з ТЕБ НС, Закарпаття віднесено в "помаранчеву зону".

Відтак, на Закарпатті заборонена діяльність дискотек, нічних клубів, організація дозвілля, діяльність закладів розміщення, крім готелів та санаторіїв.

Також, в Берегівській громаді додатково заборонена робота басейнів та організація будь-яких масових заходів.

Більше про обмеження для туристичної сфери Закарпаття дивіться в інфографіці.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Д1
до 19:57

Документи в студію!

Д1
До 19:26

Ти так Закарпатец, як я китаєць!!!! Я дома, і документами можу підтвердити, що мій пра-пра дідо був Закарпатцем!!! П....з.....дуй звідси твоїми галичанськими думками, що на якій момі мені спількуватись!!!

ДН
До нижнього допису

Я місний і вся моя рідня із Закарпаття ! Ми у себе дома , на своїй території і землі . P.S. кіть ісь не годен дашто розумноє написати , то забийся в маттерину *

Д1
До 14:19 і 14:58

ти ТВАРИНА! Ніхто тебе сюди НЕ ЗАПРОСИВ!!!! ВЕРТАЙСЯ в свій ПОЛЬСЬКИЙ клів!!!

Д1
До 14:28

Послухай , "рАсЄянський" неграмотний сегмент "руЦкоглаголющего" л@йн@ : 1). Бандера Степан був освіченою і послідовною фігурою в національно-визвольному русі України, з усіма плюсами і мінусами тієї епохи ; 2). коли ж ви , "рАсЄянська" пропаг@ндонська гопота зрозумієте , що Німеччина - це нацизм , а фашизм з Італії (культ особи) ? Ви там всі олігофрени чи ти один сюди приперся в Західну Україну? Вчи ДЕРЖАВНУ МОВУ УКРАЇНИ, б@лбес !

ШТ
Шкода тупих

Голодні люди першими візьмуться за брехливих врачів, вони мають гроші, не встигають на долари міняти. Будуть вимагати лікування.

Д1
До 10:26

Говн@ дій , пишеш правду але пиши на ДЕРЖАВНІЙ МОВІ УКРАЇНИ ~ УКРАЇНСЬКІЙ ! Чи ти недоумок і бездарь вивчити МОВУ країни , в якій живеш , працюєш і заробляєш ? Ти ж , мабуть , не ОЛІГОФРЕН ?!

Д1
до 10:26

Извини, Говнадий, но боярышника, самоваров и матрешек здесь нет.

В
Відвідувач

Помаранчева зона: Закарпаття-а в Сільверланді зелена , чи як- більшість як продавці так покупці без масок , про дистанцію мовчу,напевно адміністрація в іншій країні живе......а інфекція поширюється все більше і в Закарпатті.....

Г
Геннадий

Все никак, твари, не нагуляетесь.... И чем привлекаете??? Вырубленными лесами и заоблачными ценами на свое дерьмо?????

Читайте також