Помер ексвокаліст легендарного гурту Iron Maiden – Пол ДіʼАнно

88

Зазначається, що музикант помер у своєму будинку в Солсбері.

У Великій Британії помер колишній вокаліст гурту Iron Maiden Пол Ендрюс, відомий за псевдонімом Пол ДіʼАнно. Йому було 66 років.

Про це повідомляє BlabberMouth.net.

Про смерть Пола Ендрюса від імені його родини повідомили у музичному лейблі Conquest Music.

Пол народився 17 травня 1958 року в Чінгфорді, Східний Лондон. У 1978–1981 роках він уперше став відомим як соліст Iron Maiden. Саме з ім'ям Ді'Анно пов'язані перші успіхи колективу: запис успішної демокасети The Soundhouse Tapes, видання першого та другого студійних альбомів, виступ наживо на телепрограмі Top of the Pops, спільний тур Європою з Kiss, а пізніше — американський та японське турне.

Однак після випуску альбому Killers Пол був звільнений із групи через проблеми з алкоголем та наркотиками. Після виходу зі складу Iron Maiden Пол Ді'Анно розпочав сольну кар'єру, мав численні релізи та гостьові виступи.

Попри серйозні проблеми зі здоров’ям в останні роки, через які він не міг виступати в інвалідному візку, Пол продовжував розважати своїх шанувальників по всьому світу, зібравши понад 100 концертів з 2023 року.

Його перший ретроспективний альбом у кар’єрі, The Book Of The Beast, був випущений у вересні 2024 року та містив основні моменти його записів після виходу з гурту.

Коментарі

Читайте також