Помер мер Харкова Геннадій Кернес

18
29

Про смерть міського голови Харкова повідомив його друг, бізнесмен Павло Фукс

"Сьогодні вночі зупинилося величезна добре серце мого найкращого друга Геннадія Кернеса. Наслідки коронавірусної інфекції дали серйозні ускладнення на роботу життєво важливих органів і систем його організму. Вічна пам'ять тобі, мій друже", - написав Павло Фукс в Telegrame.

Геннадію Кернесу був 61 рік. Після ускладнень коронавірусу мер Харкова тривалий час лікувався у берлінській клініці "Шаріте".

Нагадаємо, мера Харкова Геннадія Кернеса не було чути з кінця серпня 2020 року. Перед цим він підхопив коронавірус, який викликав ускладнення - двостороннє запалення легень.

10 вересня його поклали в харківську лікарню, а в ніч на 17 вересня літаком госпіталізували до німецької клініки "Шаріте".

11 листопада у Мережі з'явилося перше фото хворого Геннадія Кернеса. Харківський очільник передав привіт із Німеччини через свого друга - бізнесмена Павла Фукса. На світлині Кернес на лікарняному ліжку і з під'єднаними трубками.

Більше жодних повідомлень від Геннадія Кернеса не було. Про стан здоров'я мера Харкова періодично інформували його соратники.

11 грудня стало відомо, що стан здоров'я міського голови Харкова Геннадія Кернеса погіршився - у Кернеса відмовили обидві нирки.

Поки йшла передвиборна кампанія він був на лікуванні і фактично став мером Харкова з реанімації.

Серце мера Харкова Геннадія Кернеса перестало битися в ніч на четвер, 17 грудня

Зараз функції міського голови Харкова виконуватиме секретар міськради Ігор Терехов, а позачергові вибори має призначити Верховна Рада. Коли це буде - невідомо.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

С
скептик

Точно що помер? Можливо тільки інсценував свою смерть, як той Вороненков, котрий до цих пір ховається в Пізраїлі.

1
111

Залежні від зовнішніх фінансових сил грантоїди-кернесята, знову розповідають байки про добру Росію. Разом iз кернесятами з’являеться вшивий русскій мір , що =розруха, анархiя, мiграцiя та звiзда государствам !!!

ЗЛ
Золтан Лендєл

Федів здохне однозначно

ІВ
Іванович Віктор

МукачОвцу Ще таку азбуку тобі не придумали обись такоє начитався

М
мукачівець

коли я тут про балог і федівів почитаю шо уже здохли

1
111

Рашисти та кернесята геть втратили здоровий глузд.

ПР
пан Ростислав

але краще я заберуся у Росію сам.

ПР
пан Ростислав

порівняно з Росією україна то не держава Путін наведи порядок у нашій державі.

1
111

Участь Гепи чекає на всіх любителів так званого "русского міра".

ДН
до нижнього

Бачу, "камні с нєба" в Криму тобі нормально по башці настукали =) Вся Парашка скидується на дотації для цього чемодану без ручки, в місцевих поотжимали бізнеса, нерухомість, пообгороджували все морське узбережжя, щоб холопи купатися не ходили, з питною водою повна срака - а такі тупі мокші як ти і далі волають "кримнаш, кримнаш!" на всіх сайтах куди пхають свої узкоглазі рила.

Д1
До 12:30

Тому I забрали кырым без единого пострIлу вIд окраIни!! Але стрIляють пердаки в алкоатошникIв та в горе ПатрioтIв вIд слова котел, Iловайськ))

Д0
до 08:57

Кацапи кладуть раком самі себе, і 99% території живе як і 500 років назад - ізби, лапті, щі з ягелем, окрошка з рєпи, бліни з лопат. Навіть в Європу на клубніку таких свинособак як ти не беруть - бо налітаєте як саранча і зжераєте ту клубніку, запиваючи бояришніком.

Н
нижньому

Кіть вас гвалтувуть, відбивайтеся, кусайте, гойкайте, дрябайтеся...А ти уже на стадії "кіть се не поможе, то розслабтеся, може имете кайф". От і кайфуй і не мішай людям одбиватися.

ДН
До нижнього

Кацапи клали i кладуть раком тебе укра вже 500 рокIв, лошара ! Скоро сезон полунищi в Польшi...збирай шмотки i до Европы!

Д2
до 20:41

Кацапедле, повернися [b][i]на бутилку[/i][/b]

ДН
До нижньогоIх

За кернеса голосували харкIвчани 2 рази , тому Iм виднIше, хто такий кернес!!! Ви сидIть у своix хижках мазанках i не воняйте та не розписуйтесЯ за харкIвчан, чубатi непорозумIння!

УС
уйків сват

Сволочов бов сволочов здох, земля йому стекловатов.

ID
Idiot detector report [job id:#118119]

Idiot detector v2.0102 build 178 STATUS: ONLINE Parsing comment id#: 11 Comment date (DD.MM.YYYY): 17.12.2020 Comment time (HH:MM): 17:28 User alias [USERNAME]: Щирий User aliases [ALT_NAME_HOLDER]: Щирий2; Тормоз; баламут; баламут2; Ветеренар; Тормоз User ethnicity(ies) [ETHN_ID]: katsap, svinorus, slopatoed, moksha User location [GEO_LOC_ID]: Ust-zalupsk, Hanty-perdyujskiy okrug, Russian Federation User timezone [TIME_ZN]: GMT +7 User type [MAIN_TYPE]: IDIOT User type2 [ALT_TYPE]: MUDOZVON

Щ
Щирий

Україна підпишись за Україну. Країні повезло , що у неї є Україна. Красава

Т
Тормоз

Україна , цей чудак від скромності не помре. За усю Україну підписується. Давай на Заперевальні сайти , там тебе швиденько причешуть. А то пригрілося чадо , котрой про себе дуже великої думки . Але реально нульовой чудо

У
Україна

Який Менджул , ТАКИЙ і Студений Звур , Який Водило, ТАКИЙ і Справедливий , Який Фахівець , ТАКИЙ і РУСИН ..... Генетично хворий алкогукан , якого вже 100500 разів посилали на три літери , а воно все лізе і лізе на цей сайт .

Д
Дідо

Є дураки які не вірять у коронавірус

У
Україна

Який Харків , ТАКИЙ і Кернес . Який Київ , ТАКИЙ і Кличко ..... Генетично хвора країна !

Д
Джузі

Суд не на сів зимлі. І точно не у сів державі бо його туй ниє,туй є бабки тай тот правий у кого они , люди да согласний страдають туй ушиткі но так туй зробили иншак вже туй уви не буде ко то розуміє та помали любими способами їде у любу державу і заберає сімю но то у каждого своє, а він хотів іщи жити зато шаріте но кажу його гроші йому не помогли продовжити життя

Е
Еган

Так Кернес може і мертвий Харковом правити,без нирок міг же,як писав якийсь чиновник. Харків'яни ще ті штучки,хоча загалом відображають виборців всієї України.

МА
мирний атом

да паскуда ще та бола , земля бетоном

ДД
До джузі

Якраз , в даному випадку , ніякого СУДа не відбулося . Здох в теплій клініці , в Шаріте . А трудяги і "нищеброди" помиратимуть в обшарпаних приміщеннях українських медзакладів. Все своє життя він обманював і крав, замовляв людей , віджимав бізнес . В ютюбі про цього жида розкладено все від народження і до тепер . Ось такий праведний суд !

Д
Джузі

Шаріте не шаріте за деньгі не всьо рішиш хоть дись є суд

К
К

Настоящий патриот Украины. Жидяра туда тебе и дорога.

Читайте також