Помер ще один постраждалий у ДТП на Ужгородщині. Офіційна інформація (ФОТО)

5
6

Мukachevo.net повідомляло, що сьогодні вранці близько 07:50 біля села Глибоке на трасі Київ-Чоп сталась ДТП за участі трьох автомобілів.

Одразу стало відомо, що в аварії загинула пасажирка, ще двоє постраждалих забрала швидка допомога. Згодом, Головне управління національної поліції оприлюднило офіційну інформацію щодо ДТП.

Прибувши на місце слідчо-оперативна група з'ясувала що у результаті зіткнення вантажівки «DAF», під керуванням 57-річного мешканця Великоберезнянщини, мікроавтобуса «Mersedes Sprinter», за кермом якого перебував 38-річний хустянин, та легковика «ВАЗ-2107», під керуванням 40-річного мешканця села Середнє Ужгородського району, на місці автопригоди загинула 41-річна пасажирка легковика.

38-річного водія мікроавтобуса та 40-річного водія «ВАЗ-2107» попередньо госпіталізували до лікарні, однак врятувати життя останньому лікарям не вдалося. Від отриманих травм чоловік помер у реанімації.

Також, стало відомо попередню причину аварії:  водій «Mersedes Sprinter» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою. Після цього мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2107».

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть кількох осіб.

Призначено ряд експертиз.

 

Коментарі

ІН
Інформація не співпадає

Ви пишите що Спрінтер відкинуло на зустрічну де він зіткнувся з легковиком. Подивіться на фото де бус де легковик. Також є відео в інтернеті де водій фури говорить шо після зіткнення в нього заклинило колесо і він зіткнувся вже з легковиком, відповідно так як вдіяти нічого не міг.....і видно гальмівний шлях фури.....

Б
БУЧ

Они думавуть ,што сидять у Поршах ... завто так и ганявуть . Но Спрінтер ото ни легковушка ,там свої нюанси ....

3
321

Чому Спрінтери постійно потрапляють в жорсткі ДТП? Вчора, до речі, на об'їзній Львова так само Спрінтер та ВАЗ, Жигуля розірвало навпіл, але обидва водії вижили, на щастя. То чому? Або в нас усі буси лише Спрінтери, і їх просто так багато, що будь-яка ДТП з мікроавтобусом = ДТП зі Спрінтером, або за кермом цих бусів якісь мудаки. Як на мене, істина десь посередині, бо на трасі постійно Спрінтер за Спрінтером, не всі ганяють, але коли ганяють, то по-страшному, таке враження, що водії цих бусів думають, що їдуть на легковій.

К
Камри40

А поумирали май невинні люди, спрінтер подрізав каміон

1
123

на всі спрінтера треба поставити мотори з газелі і все буде добре

В
вася

Пане Стефанишин! Робіть щось з тими спрінтерами. На них їздять повні дебіли. Або покрасьте їх всіх у чорний колір і великими буквами напишіть ВБИВЦІ

Читайте також