Померла друга жінка, яку збив п'яний голова Перечинської РДА

5
10

Про це повідомив у неділю, 15 липня, Іван Погоріляк.

З п'ятниці, 13 липня, за життя жінки боролися лікарі, які провели того ж дня невідкладну операцію. Йдеться про мешканку Перечина 1947 року народження.

Нагадаємо, що інша потерпіла в ДТП 1962 року народження загинула відразу після аварії в лікарні.

Зауважимо також, що завтра має бути обрано запобіжних захід вже екс-голові Перечинської РДА Віктору Олефіру.

Коментарі

ЛС
лівий сектор

Двайте розставимо всі крапки над і. В п"ятницю після роботи, традиційно, мер Перечина Погоріляк та голова РДА Олефір разом та з компанією наближених за чаркою спілкувалися та обговорювали деталі фестивалю "Лемківська ватра", на якій мав бути наш фестивальний генерал-губернатор Москаль. До речі, посиденьки Погоріляка та Олефіра в кінці дня по п"ятницях відбувалися самостійно, так проводи кінця робочого тижня. Після посиденьок Олефір вирішив проінспектувати відрізок дороги Ворочево-Перечин, яку відремонтували за кошти Перечинської ОТГ та яку мали похвалитися діду Москалю. Там Олефір з депутатами прийняв ще трохи, останні його не пускали за руль, але не стримали. Зло має бути покаране, винний засуджений. Але Погоріляк хай тоже вибачиться перед родичами померлих, бо і сам причетний до споювання голови РДА, а зараз пише правильні пости. Це блюзнірство.

Р
Рем

Голова РДА - то є ієрархія жида Порошенка.

П
Пітьовка

Балажку відкупив злодій пітьовка, а олігрофена відкупить москаль.

С
Саша

Незалежно від того як поведеться прокуратура і суд (а це абсолютно і повністю корумповані органи), як Балажка так і Олефір вже прокляті людьми. А це набагато страшніше і Вища сила їх дістане, а також їхніх (за гроші) покровителів.Ось побачите все ще попереду.

Л
леся

Тепер порівнявся з Балажкою.

Н
Небайдужий

Федів порядна людина !!! І не треба брехні зводити . Гріх має той , хто наклепи робить . А Москаль і йому подібні скоти і нелюди , які кришують убивць .

A
Andr

А мук нет далі пише головні новини.

ДП
Дідо Погорілякови

Іванку на деяких сайтах ти також засуджуєш дії голови РДА, але це ж член так би мовити вашої, прав"ячої в районі коаліції. Хто його на цю посаду рекомендовав? Що Маскаль людей в районі знав? Вашими хлопчики руками він став у владі, можливо ти й менше маєш до цього відношення, але твої на той час горішні фивники простелили йому доріжку до влади, Не витягуй слова, бо я маю що сказати, але мовчу, я й на сесії перестав ходити. Чому народ в котрий день без газу сидить? Та тому що ваш коаліціянт трубу прорвав, це той самий через якого майже все підрядне бабло в районі дерибаниться. Ви що не бачили що Оліфер на роботу уже роками хрен забив, від Маскаля ви це скривали, можна пити й курварити, але розум мати треба. Район в жопі, що Петро не міг проінформувати? Краще допоможи людям з похоронами, бо там уже крім тебе й просити нікого.

9
912

Господи...який жах!!!!! Упокой, Господи, душ1 невинно убитих... Щоб в1н здох, скотина!!! Ненавиджу вс1х, хто п"яним с1да за кермо!!!! Невже держава не може прийняти закон про примусове пожиттєве відібрання посвідчень водія після першого ж випадку п"янства за кермом???? Скільки невинних жило би!!! Співчуття родинам загиблих... Царство небесне...

П
Пітьо

А то вже ч.3 ст 286 ККУ от 7 до 12.....

Читайте також