Помічник Зеленського пообіцяв припинити жахливу вирубку лісів на Закарпатті (ВІДЕО)

22
7

Сьогодні, на Закарпаття прибула комісія, на чолі з помічником президента України Андрієм Єрмаком, яка встановлює наслідки негоди, що сталась днями в області.

Вчора Mukachevo.net писало, що Андрій Єрмак прибуде сюди аби особисто подивитись на наслідки паводку.

Журналісти 112 каналу запитали Єрмака чи плануються якісь дії щодо зупинення вирубки лісів на Закарпатті, адже саме це і може бути причиною такої стихії в області.

— Завтра я буду доповідати президентові з результатами своєї поїздки...Я можу сказати, що безумовно ми знаємо про цю проблему, і команда президента Зеленського зробить все необхідне для того, щоб ці жахливі дії по вирубці лісів на Закарпатті було зупинено. Все, що буде необхідно для цього буде зроблено, - зазначив Андрій Єрмаков.

Він додав, що такі інспекції будуть частими, а також, що зроблять все необхідне аби допомогти людям.



Коментарі

КС
Котляревская София

Как можно оторвать от корыта тех, кто наживается на вырубке лесов.

P
Pavlo

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2275470582520444&id=646034135464105

U
u78

Уважаемые, О ЧЁМ вы? Какие леса??? Президент занят государственными делами )) https://m.youtube.com/watch?v=QVsiD8quq3c Вот уж действительно - сменили одну кучу дepьмa на другую!!!

Ч
Читач

Комусь треба, щоб тут була пустеля. Хтось в пустелі вміє будувати державу.

Т
Троцкій

От воно що. Я думав що Україна колонія російської імперії. А виявляється ми колонія колективного Заходу. Коли цар сидів в Москві, Україна аж ніяк не була в повнуй залежності,а значить в повнуй ж..пі! Це навіть їжаку зрозуміло.

Л
Ліс

Правду Русин пишеш.І я не віруву! Бо сі хлопці,што прийшли до власти, даже уяви не мають,ош Україна то колонія колективного Заходу. Із ігли МВФ не зіскочить бо промисловість знищена,а остатки в руках бандитів,ліс рубають не лише для збагачення,а по прямій вказівці Європи. Україна в повнуй залежності,а значить в повнуй ж..пі!

Р
Русин

каже неправду. По-перше рубати треба. Рубати треба але розумно. Якщо вирубили то і посадіть. Будь-те добрі побудуйте заводи в селах. Не багато ж треба грошей на це. Навчіть людей робити нормально меблі (бо не вміють). Нехай заробляють люди на місцях. Прибрати з посад тих, хто вивозиь кругляк. Це дуже стара тема. Але я не вірю в те, що хтось щось зробить. І не зроблять тому, що усім вигідний хаос. бо в хаосі легше красти.

Читайте також