"Помруть усі пенсіонери": керівник МОЗ Ємець сказав, що коронавірус дітей не вражає (ВІДЕО)

9
15

На засіданні профільного комітету Верховної Ради міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець сказав, що коронавірус не небезпечний для дітей, але від нього "помруть усі пенсіонери".

На цьому засіданні Ємець говорив про медичну реформу, поширення коронавірусної інфекції..

"Між іншим, цей вірус дітей не вражає, а зараз помруть усі пенсіонери", – сказав Ємець.

Під час обговорення народний депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк зробив зауваження міністру і сказав, що ці слова прозвучали дуже різко.

"Я буду звертати увагу на свої слова, які можуть призвести до паніки", – відповів міністр.


Пізніше міністр пояснив, що про уразливість літніх людей до нового вірусу заявив з огляду на світові тенденції та підсумки медичних досліджень.

"Хочу окремо пояснити тезу про особливу вразливість до інфікування людей похилого віку. Згідно зі світовою тенденцію та медичними дослідженнями, вони мають чи не найвищий ризик зараження та подальших летальних наслідків. Саме тому МОЗ України приділяє особливу увагу цій категорії населення, вживає заходів, проводить інформаційну кампанію, щоб знизити такі ризики", – заявив Ємець.

Він закликав громадян України приділити особливу увагу літнім батькам і забезпечити їх усім необхідним.

Коментарі

.
.

зеленському імпічмент і на нари!

Й
йой

кулько йому годів

Б
Брут

Хтось 2014 року активно рвався у Європу...

9
911

Коли треба буде вибирати, кого підключати до апарату штучної вентиляції - вас або пенсіонера з сусідньої койки, тоді покажете свій гуманізм.

У
Ужгородець

Спасибі глядачам Кварталу За сцикуна із серіалу.

В
Ввся

Дебилоид редкий, моральный урод

С
Сано

Урод моральний просто.....

*
***

Міністерське чучело за Шопеном скучило ?

Т
Троцкій

Я винайшов ліку від коронивіруса. Треба весь період карантина заливати в себе водку з пивом. Тоді ні один вірус не вчепиться бо будеш ледве ходити. Ну лиш печінка постраждає

Н
Нова

І без нього всі знають , що пенсіонери у зоні ризику. Для чого ще наголошувати? Створювати паніку ? Таким мікрофон в руки давати не мож, не те, що на телебаченні показувати

К
Катя

Дибіл

П
пенсіонери

ЗЕлупай вирішив витравити вірусом пенсіонерів щоб неіндексувати й неплатити пенсії пенсіонерам! кара за вкраденні пенсії ЗЕ-бандитам не минуче настане!----сорок років офіційно честно працюючи й справно з наших зарплат нас не питаючи держава стягувала грабуючи з нас гроші в пенсійний фонд!!! А тепер ЗЕлупа краде наші кровно заробленні пенсії на підняття по 100000-чні в гривнях воровскі зарплати анти-Слугам-депуташкам проти народу і по 7500000000 гривень щомісяця зарплату бандиту коболєву і про Омани не забуває гульнути бандит-терорист ЗЕ-падло за кошти пенсіонерів а також за кошти вкраденних пенсій найманців фінансує ЗЕ-падло 30000гривневими тіпа зарплатами і янукович тут виглядає дрібнесеньким ворішкою проти клоуна-крадія ЗЕленського! БАНДИТУ ЗЕЛЕНСЬКОМУ ІМПІЧМЕНТ І ПОСАДИТИ ДОВІЧНО НА НАРИ разом з його братаном крадієм пенсій ПАРАШЕНКОМ! А краще булоби відразуж застрелити обох ЗЕ-параш.БАНДИТІВ, щоби другим неповадно було красти зароблені за багаторічні роки тяжкою працею!

С
Справедливий

Всі колись помруть . Живі будуть заздрити мертвим (БІБЛІЯ)

ШБ
Шмірґлі бачі

А ци вшиткі?

Е
Еган

Майже цей короновірус був спеціально створений для України.Помруть всі пенсіонери- якраз те,що треба для пенсійного фонду

Читайте також