Понад 100 англійців торгували тілом на "американських гірках" заради онкохворих (ФОТО)

21
1

Зібрали більше 22 тисяч фунтів стерлінгів

Понад 100 англійців каталися голяка на "американських гірках", щоб побити рекорд одночасної участі нудистів у цьому атракціоні.

Всього у заході взяли участь 102 людини. Проїхавши на атракціоні Green Scream в Ессексі, вони перевершили попередній рекорд - тоді учасників було всього 70.

Вперше ж любителі проїхалися голяка на американських гірках у 2004 році в Стаффордширі, тоді набралося всього 32 сміливця.

Всі 102 учасника не змогли проїхати на горах за один раз: довелося виконати три "заїзди", уточнила організатор заходу Трейсі Джонс.

Представниця благодійного фонду Барбара Уорнер зазначила, що повне оголення на публіці вимагає багато мужності, але поставлена мета варта того: на благодійність вдалося зібрати більше 22 тис. фунтів стерлінгів.

Нагадаємо про випадок, коли три голі німкені заблукали у лісі.

Коментарі

U
uzo-elektro

Для тех, кто искал в "http://www.mukachevo.net/ua/chats/list/type/conferences" Электрика. Поставим электрооборудование, низковольтку автоматы защиты двигателя , УЗО, электрощиты, кабельные разъемы, светосигнальную аппаратуру, рубильники, электроустановочные изделия, вводно - распределительные устройства, клемники, разъемы, розетки, электрошкафы, ВРУ, контакотры, реле задернжки вреемни, устройства упраавления. От ABB и др. лучших импортных и отечественных производителей

Читайте також