Понад 11 млн гривень піде на заміну вікон та дверей освітніх закладів Мукачева

14
7

Відповідні зміни до бюджету Мукачева були прийняті на сьогоднішній позачерговій сесії Мукачівської міської ради.

Для капітального ремонту по заміні старих вікон та зовнішніх дверей на енергозберігаючі депутатами виділено 11 080 024 мільйонів гривень.

Крім цього, до загальної суми на додаткові витрати спрямовано частину залишкових коштів, що склалася на початок 2015 року по спецфонду у сумі 3 091 584 мільйонів гривень.

Роботи по капітальному ремонту та заміні вікон і дверей стартують ще до початку нового навчального року у ДНЗ та загальноосвітніх навчальних закаладах.

Спочатку замінять вікна та двері у ДНЗ № 19, 20, 30, 33, 3, 5, 6, 11, 25.

У загальноосвітніх навчальних закаладах Мукачева: НВК "Первоцвіт", гімназія, ЗОШ №11, 13, 14, 7, 10, 15.  

Mukachevo.net 

Коментарі

М
маряна

у 41 садочку вже заминили ,качество хороше викнарьов фирми

Х
Христині

А що таке МЕДЦИНАТСТВО?

В
вася

про 3 школу знову забули?!!

І
іван

небойсь опять барва чи мікро буде міняти ці вікна з свого найдешевшого і неякісного профілю, який через рік пожовтіє і покривиться, ну, як наприклад в дитячій лікарні, і то буде жопа , а не ремонт.

АД
Адміністрація ДНЗ

Шановна Христино!!! У ДНЗ 16 роботи по заміні старих вікон на металопластикові,буде розпочато найближчим часом за рахунок інвестиційного проекту з енергозбереження " ВІЗА" та за кошти обласного та міського бюджету. Не турбуйтесь. Вікна обов'язково будуть встановленні у дошкільному закладі!!!

Х
Христина

Шановне Мукачево-нет велике прохання написати статтю про вікна в 16 садочку на вул. Окружна, тому що в списку на заміну вікон цього садочка немає а вікна там не просто треба замінювати а терміново треба замінювати бо вони є небезпечними для наших дітей. А наша місцева влада тільки обіцяє що замінять бо 16 садочок первий в черзі на заміну вікон. Так що пан Андрій Балога може візьмете медцинатство над нашим 16 садочком чи наша влада хоче бачити всіх дітей і батьків цього садочку під своїми вікнами?

ДР
до редакції

Вкажіть будь-ласка фірму,яка буде це робити.

Читайте також