Понад 48 тисяч дітей Мукачівщини та Іршавщини отримали подарунки від Св.Миколая

7
7

Напередодні Нового року до закарпатських домівок традиційно приходить Миколай Чудотворець. Як винагороду за добрі справи, гарну поведінку, успіхи у навчанні та працьовитість він залишає дітлахам найліпші в світі дарунки – такі омріяні й довгоочікувані!

Не оминає щедрий дідусь і дитячі садочки, школи та сиротинці, де йому завжди раді. Бо без приємних сюрпризів цього дня не обходиться. Були вони і нинішнього року.

До благородної справи привітання юних краян долучився відомий підприємець Андрій Балога. З його доброї волі усі вихованці дитячих садочків та учні загальноосвітніх шкіл Мукачева, Мукачівського та Іршавського районів, а це понад 48 тисяч дітей,   з нагоди  Дня Святого Миколая отримали набори солодощів.

Малеча та школярі радо вітали гостей, влаштовували цікаві театралізовані дійства, невеличкі святкові концерти і щиро дякували за подарунки.

19 грудня у Мукачівському Будинку школярів відбулася благодійна акція «Миколай тебе любить», організована громадськими організаціями міста для дітей і молоді з особливими потребами. У залі та на сцені панувала справжня атмосфера свята, яку гармонійно доповнювали чудові хореографічні композиції та мистецькі номери. Після святкового концерту кожна дитина отримала солодкі подарунки від Андрія Балоги.

- Ми з дитинства любимо Чудотворця, співаємо йому пісень, чекаємо на сюрпризи, - зазначив Андрій Балога. – То ж нехай Святий Миколай береже усіх, благословляє на добрі справи, оберігає на життєвих дорогах. 

Коментарі

+
+

Мукачівцю респект. а інші коментарі- тільки й сили, щоб покритикувати, а не порадіти хоча б за дітей!

М
Мукачівець

Приємно бачити що хтось піклується про дітей.чомусь інші підприємці не знають таке свято дітям зробити

Б
Бачі

Няньо повів треба роздавати - значить треба. В порядних родинах діти слухаються батьків. Ану опоненти !!! Ко щи роздасть подарків приблизно на півмільйона??? Де двасторубльові ковачі-бушки... ???

V
Vasulj

Pane Ivan, a Vam hto zavazhae...???

M
McMurphy

Не ображайте майбутнього мера міста Мукачева!!!!!!!!!!

Г
Гуцул

видно Андрій в депутати зібрався. Андрійю - і ти в то болото?

С
Семен

За те от Бушка виноградивськи дити нич не отримали.....вибрали ПРдуна и забив на усих.

Читайте також