Понад 60% ужгородців не схвалюють діяльність Москаля, Рівіса та Андріїва

16
5

Такими є результати опитування, що проводила соціологічна група «Рейтинг» наприкінці зими.

66% ужгородців вважають, що міський голова Богдан Андріїв не докладає жодних зусиль для подолання корупції на рівні міської влади і тільки 15% містян мають протилежну думку. Загалом діяльність Ужгородського міського голови не схвалюють 69% мешканців. Більше того, Ужгород є єдиним обласним центром в Україні, де не виявилось навіть одного відсотку людей, які б повністю схвалювали роботу мера.

Схожа ситуація з обласною владою. 69% ужгородців не схвалюють діяльність ОДА, а 56% - обласної ради.
Ще гірше з діяльністю комунальних підприємств – 90% людей висловились негативно щодо їх діяльності, 95% не довіряють судам, а 94% - прокуратурі.

Нагадаємо, результати останнього опитування показали, що третина ужгородців готова виїхати за кордон при першій можливості.

Мukachevo.net

Коментарі

К
Карлсон

І потім знову за них проголосують. Основна відмазка: "там більше ни за кого,я більше никого не знаву, він тулько всього зробив". Всі підкупи, їхня благодійність і тп з наших кишень, бо вони присмокталися до держ бюджетів, або мають це на меті.

ДЧ
Дима Чижмарь

І в Мукачеві добре жити, і в Ужгороді! Мені грошей дали, сказали за кого голосувати - я проголосував, тепер трачу отриманні 200 гривень. Має ще на 4-ри роки вистачити. Я кижок і газет не читаю, думати не хочу. Я люблю коли мене за 200 грн. 4-ри роки "грають". Абсолютно довольний місцевою владою. Вони там про нас думають цілими днями. Дуже чесні люди - і 200 грн. дали на виборах і сутками думати за нас не перестають - все для людей, все для населення. Хто говорить шо там шайка злодюг і "бездарєй" неосвідченних зібралась - дурень і "агент кремля", який не розуміє нічого!!!

М
МедіаКритик

Кого вибрали, того і терпіть, шановні.

5
55

у Мукачеві правду не дадуть ни сказати,ни написати...нараз модерація і няньо бородатий наш майліпший

В
вфц

у мукачеві ще хуже статистика буде. треба провести опрос.

Читайте також