Понад мільйон євро застави: На Закарпатті обрали запобіжні заходи організаторам шахрайського call-центру

12
3

Трьох підозрюваних взято під варту з правом внесення застави, загальний розмір якої склав майже 40 млн грн. Це — рекордна сума застави для Закарпаття.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що на Закарпатті викрили шахрайський call-центр, який "розвів" європейців на понад $130 тис. В офісі, що знаходився в Ужгороді, працювали близько 20 осіб, які представлялися співробітниками трейдингових компаній чи банківських установ та шахрайським шляхом виманювали кошти у потерпілих іноземців.



Як повідомили в Закарпатській обласній прокуратурі, організаторів call-центру, жителів Київської та Львівської областей, а також Дніпра, суд обрав для затриманих запобіжіні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави, загальною сумою 40 млн гривень.

Зокрема майже 20 млн грн застави призначили для жителя Київщини, що керував протиправною схемою і якого затримали в столиці. А розмір застави для кожного з двох інших чоловіків — мешканця Львівщини та дніпрянина, склав майже по 10 млн грн.

Щодо четвертої підозрюваної – вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу. Наразі підозрювані утримуються в слідчому ізоляторі. За скоєне їм загрожує до 12 років позбавлення волі.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

*
*****

Паскудь...

М
Мачка

Красавці які, на передок їх!

ЗВ
Засадити виродків!

За бажанням трудящих

Читайте також