Понад півтисячі закарпатських державних службовців мірялися силою

8
0

напередодні професійного свята

Традиційно напередодні свого професійного свята закарпатські держслужбовці зустрічаються на спартакіаді, аби довести, що у здоровому тілі – здоровий дух. У суботу, 20 червня, змагання відбулись на стадіоні села Пийтерфолво, що на Виноградівщині.

Про це `Закарпаття online` повідомили в  управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації.

Учасників змагань привітали заступники голів облдержадміністрації та облради Володимир Гоблик, Василь Брензович та інші.

Свої сили у  легкій атлетиці, перетягуванні канату, волейболі, міні-футболі, настільному тенісі та інших видах спорту пробували близько півтисячі державних службовців апарату, управлінь, відділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій та міськвиконкомів, обласної, районних, міських рад.

Більшість державних службовців на подібних змаганнях – не вперше. Деякі команди спеціально готувалися цілий рік, тож показали себе якнайкраще. До спартакіади активно долучилися й голови деяких районних державних адміністрацій та рад. Так, команда Міжгірського району грала у міні-футбол на чолі з головою райдержадміністрації Іваном Романом та головою райради Іваном Яремою. А капітаном команди Головного  управління Пенсійного фонду України в області  була Анастасія Пентек.

Серед управлінь та відділів облдержадміністрації перше місце посіло головне управління Пенсійного фонду України в області. У загальнокомандному заліку спартакіади перемогли представники Міжгірської райдержадміністрації та райради, друге місце посіла команда Іршавської райдержадміністрації та райради, третє – Перечинська райдержадміністрація та райрада. Переможців у різних видах спорту грамотами, медалями, кубками нагородили Володимир Гоблик та Василь Брензович.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також