Попалися "на гарячому": в Ужгороді зловмисники викрали 16 велосипедів (ФОТО)

12
4

Підозрювані ретельно готувалися до вчинення злочину: довгий період часу вони слідкували за потерпілим, чекали поки підприємець залишить товар в приміщенні та для зберігання крадених речей навіть спеціально винайняли гаражне приміщення.

У поліції Закарпаття розповідають, що група зловмисників незаконно проникли до гаражного приміщення місцевого підприємця та вивезли звідти 16 велосипедів та колеса до автомобіля.

Правоохоронці спіймали двох 37-річних чоловіків, ймовірно причетних до злочину, коли вони доставили в сховок викрадені велосипеди та автомобільні колеса.

Викрадене майно поліцейські вилучили та повернуть їх законному власнику.


За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена з проникненням.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловікам про підозру та взяття обох під варту.

За фактом крадіжки, вчинена з проникненням, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Іван

Які спритні, чого бюджето деребанщиків і продажних держ службовців ніхто роками неможе зловити і посадити?

ДН
до нижнього

У школі треба було вчитися, то і зарплата була б вищою. А з освітою "4 класи, 3 генделики" і лексиконом "лем-бем-вем-йоу-боу-туй-буй" нічого тут і світити не буде.

РІ
ромале і підрале

не є роботи, зарплата лем 300баксу, то не зарплата, а нам подсказали тему. Бо кончена країна, от по безробітью у німиччині давуть500 ойро, а туй фігню давуть. Поращитте, пачка цигаретлю, чекушка і два кавіля з хетдгом, та то уже майже 200грн, як мош прожити

S
stefan

Щось вони дуже засмаглі. Були на Мальдівах ?

Читайте також