Попередження: СБУ проведе у Мукачеві максимально реальні антитерористичні навчання

11
27

31 жовтня СБУ проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання у Мукачеві та в окремих населених пунктах району.

Заплановано, що тренування проходитимуть на об’єктах інфраструктури міста, в умовах максимально наближених до реальних. Про це повідомляє прес-група УСБУ в Закарпатській області.

Під час планових антитерористичних навчань буде залучена спецтехніка, можливе тимчасове обмеження руху пішоходів і транспортних засобів на вулицях Мукачева (О.Береста (колишня вул..Чернишевського), графа фон Шенборна, О.Гуртова, Ерделі, Тимірязева) та у селах Ключарки, Павшино Мукачівського району.

Управління СБУ закликає жителів міста з розумінням поставитись до можливих незручностей та зберігати спокій, дотримуватися правил особистої безпеки та мати при собі документи, що засвідчують особу.

 

Коментарі

П
Пітьо

Загадка: як серед білого дня із пушками зробити шось незаконноє, і оби при тому нико ся не парив? Правильно!

ДП
До пустого сопляка 23:53

Ти недоразвитое 4мо, тобi оби примiнити фiзичну силу треба раз ii отримати. ТакI Як ти нищаснi дауни лиш язиком молоти можуть, мамино хижньое чучало. КримIНоген оно увидiло у других городах iз своюi комнатки у маминуй квартирi. Ото жесть

П
Пітьо

Там бандіти жиють у Паланку всякі

ЦД
Цунамі до 22.53

Поперше, до чого тут пацанячі розбірки? Говориться про продажну мусорню, яка за гроші закриє очі на любий террористичний акт. Таких продажних мусорських тварюк як на Закарпатті нема ніде. Які одночасно і кришують і підставляють.

Д2
До 22:42

Но за такі слова нешановний дописувачу і я би вже до тебе здійснив акт із застосуванням грубого фізичного насилля! по твоїм словам кругом дебош у нас, НО!!!!-в той же час шо ти так проти відпрацювання тактико-антитерористичних відпрацювань проти тої же мерзоти??????

ДН
До нижнього олуха 22:33

Слухай дiтваку, ти кiдь новое слово учитав - кримiноген, та ни вставляй го типир усюди, лучше уйди вечером-уночи у город та пруйдися мало, може дуйде до тя шо проiсходит на вулицях. Ти мiнi ни розказуй про областi, города бо я жив у 6 разних i можу говорити по сутi i без оглядки на такi мненiя як твоi, уд дiтвакiв котрi дальше порого квартири ни ступали. А гонору то кулько тай самомненiя..

ДБ
До боб

Ти мені порозказуй про криміноген щи! Піди порівняй з любимгородом других областей, в середньому на 1.3 - 1.8 раз више як у нас!!!!! То було і буде все, то до кінця не викориниш! Розумний тоже найшовся

БН
Боб Нибубка

До нижнього 21:53, який приклад, ти дурню? Ти якщо сидиш цiлий динь дома у чотирьох стiнах, тай свiт лиш по компу видиш та мовчи товди, бо виглядиш придурком. Далеко ходити не треба, а й лиш нидавно хлопця серед бiлого дня отдубасили татв машину заверли- повезли. А ти 4мо домашньое в очi довбишься, та чекаеш коли ти мамка iсти принесе-зробить пока ти туй строчиш та розказуеш як там - за окном.

ДЦ
До цунамі

Но, і ни кажи, ци рас тя вже убили серед білого дня))) таде, каждий динь убійства туй! Туй кіть і мутять розборки та конкретні кентухи межи собов. Мукачево щи мош в приклад ставити по рівню криміногену (хотя хватає всякого, не без того)

1
15:28

Абись сиділи і не воняли-по закарпатськи буде обисьте сиділи і ни воняли.Откуда милок трудишся.Штося касать залякування мукачівців,оно буде лиш у йинному случайови,кінцьови світа.

Ц
Цунамі

Нас не від терористів потрібно захищати, а від нашої продажної мусорні яка закриває очі на справжні постріли серед білого дня.

Д1
До 19:44

І вам гарного вечора!!! не нервуйтеся!

ЦД
Цунамі думай мало

Да, точно, барани, нє? Найшли коли навчання проводити. Відповіш - а терористи тоже будуть обирати момент скоєння правопорушення коли найменше скупчення людей буде??????????

Ц
Цунамі

Знайшли коли проводити навчання . Саме коли всі люди будуть масово іти на цвинтарі перешим листопада. Країна баранів при владі

П
Попондопуло

Нич ни рузумiву, чого усi зразу вскочили нидовольнi. Типир шо, iм ни тренуватися, ни вiдпрацьовувати тi чи iншi моменти, в максимально наближених до реальних умовах, бо у вас погане ставлення до влади, тай вообще ви ни с тоi ноги устали?? Ни мудруйте много, най о6учаються, може всяких роспоясавшихся убивць менше стане!

Д1
До 15:28

Потому такое сравнение -так как писала пророссийская "вата". а не кто нибудь с нормальной страны спрашивал!!! И не акция устрашения данные учения. они были всегда! Мукачево важный туристический узел в первую очередь, И данные мероприятия призваны предотвращать акции подобные случившимся в Антаресе к примеру (2 года назад).

Д1
до 12.08

Це дуже цікаве порівняння, а чому не з нормальнми країнами рівняти, а з Донбасом? Це навчання для вас мукачівці акція залякування. Абись сиділи и не воняли.

Ч
Читач

Для чого ці всі тренування? На вулиці одні теракти, вибухи, стрілянина, вбивства - а сбу тим часом займаються показухою. Ви навіть безпеку депутатів не здатні забезпечити, тому ціль тренувань очевидна, і з тероризмом вона не мають нічого спільного.

*
*****

Як заполошилися прорашистські боти..)))

О
Олександру

Відстав від життя. Все давно помінялося і 2 + 2 уже не чотири.

К
кока

но шо?явно порох дае про себе знати,шо уже начав какати у пачмаги...

ДЗ
До закарпатки

Уж явно получше живется чем на донбасе это точно!!!

О
Олександр

Петро I будує поліцейську державу і монархію. Вже зараз він готується до другого терміну президентства, тому ці всі навчання. Робится для того, аби повністю виключити можливі акції протести і "майдани", придушувати будуть в корні, це вам не мягкий Янукович. Якби ціллю було підвищення кваліфікації - навчання було би в зоні АТО, це елементарно як 2+2=4. Ціль даних же навчань - відпрацювання і придущення акцій протесту.

М
Мукачівець

Уроди Най у цігань таборі попробують

З
закарпатка

Ну как вам мукачевцы живется в вільній Україні? Все буде дубрі?

Б
Баломут

Надену форму СП беркут, или омега. Отработают?

Н
Неправда.

СБУ правду не каже. Не там будуть проводити операцію.

Читайте також