Попрощатися з майором Віталієм Постолакі можна буде завтра в центрі Ужгорода

8
4

Про це Мукачево.net повідомили у закарпатському військкоматі.

За попередньою інформацією, всі охочі віддати шану загиблому майору можуть прийти завтра на 12:30  біля Драмтеатру.

Віталій Постолакі пішов на війна добровольцем, був керівником розвідувальної групи 128-ої закарпатської гірсько-піхотної бригади з позивним Апостол.

Був вольовою і патріотичною людиною. Ще зовсім нещодавно головний редактор газети "Фест" Василь Ільницький повідомляв з посиланням на особисту розмову з Віталієм про те, як мужньо українські війська тримають позицію під Дебальцевим.

Мукачево.net

Коментарі

Z
Zoltan

Было у нас в 91-ом все: 600 т. квадратных метров, 50 м. жителей, полезные ископаемые, чернезем, тяжелая индустрия, Карпаты, Крым, море... Была у нас величейшая перспектива! Покажите хоть одно государство в мире, которое с таким огромным талантом и успехом могло проср@ть все это за 24 года!

З
Закарпатец

Жили собі хлопцi насолоджувалися життям, ростили дітей , миловали дружину, шанували батьків - все було спокійно, мирно і більш менш добре. Але знайшлися "добрі"люди які вирішили за них- як далi жити краще - а краще повинно жити в Європі. Потім були майдан, Одеса, Донецьк, Луганськ, Маріуполь, Слов'янськ - гори трупів, натовпу калік, злидні простих людей і осиротілі сім'ї . Ніколи більше цi хлопцi не обіймуть своїх батьків , не приголублять своiх дружин, не візьмуть на руки своiх дитей. ЗА ЩО БОРОЛИСЯ ? НІ ЄВРОПИ, НІ НАТО, НІ ХОРОШОГО ЖИТТЯ, НІ СТАБІЛЬНОСТІ, НІ НАВІТЬ ЄДИНОЇ КРАЇНИ! ВСЕ ПРОСРАЛИ ЦІ БАНДЕРІВЦІ - БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ! ВЕЛИКЕ СПIВЧУТТЯ БАТЬКАМ , ЖIНКАМ ТА ДIТОЧКАМ

З
закарпатці

Хай земля йому буде пухом. Герої не вмирають!

В
Воїн

Нехай заспокоїться його душа зі світом!

Читайте також