Попри новий статус України в НАТО Угорщина продовжує своє блокування

3
10

Про це повідомив на брифінгу генсек Альянсу Єнс Столтенберг.

Хоча НАТО надав Україні статус партнера розширених можливостей, Угорщина не зняла свою блокаду зустрічей комісії Україна-НАТО.

Варто підкреслити, що рішення про приєднання України до Програми розширених можливостей у НАТО ухвалювалося консенсусом. Це означає, що Угорщина дала свою згоду - хоча й далі блокує у НАТО зустрічі з Україною.

"Так, дійсно, союзники вирішили надати Україні статус партнера з розширеними можливостями. Україна довела, що може бути цінним партнером НАТО", - заявив Столтенберг, додавши, що нове партнерство є шляхом до поглиблення співпраці НАТО з Україною.
"Щодо цього питання, воно ще не вирішене, ми ще вирішуємо його. І я сподіваюся, що ми знайдемо це рішення", - зазначив генсек.

Нагадаємо, що на Закарпатті до великих дискусій призвело створення Берегівського району.

Коментарі

Д
Джон

Платить за ЧЛЕНство будет дядя Сэм или Сахар Беркут????

ДЗ
Для зебілної логіки.

Всі члени НАТО однакові. Американці і французи теж воюють в різних місцях.

Л
Логіка

За словами ,для бидла і дурнів :розширення, цінний партнер, нове партнерство є поглибленням співпраці - криється одне : "україна" потрібна , в якості надання біомаси для військових операцій в потрібних місцях.

Р
Роман

Цигани охреніли

7
777

Молодці мадяри!

C
cecslrf

Мадяри завжди були двух-лічні,і ніколи не піддержать Україну!І Вже випросили берегівський район ,там уже поставлять свої вивіски по мадярськи на вулицяхпомали,помали тай прихватизують.

В
Вася

мадяр кечке партізан

М
Майдаун

Не активного,не пасивного,а РОЗШИРЕНОГО партнера!Блін дурна свинота хуторянська,пробували з них люди зробити,та нигда із г..на кулю не зробиш!

ПН
Путин нижнему

Пердежь в воздух...

Б
Бандера

Туй не блокувати треба Україну а поділити між сусідами.

Читайте також