Попри прохання влади, закарпатці все одно "озброюються" феєрверками (ФОТО)

10
17

За ті 5 хвилин, поки кореспондент Мукачево.net фотографував «точки» з піротехнікою на ринку, біля прилавку пусто не було.

Одна пара придбала дві упаковки салютів по 2 тисячі гривень, ще один чоловік – упаковку за 1500 гривень. Для жінки, що продає це не дивина – каже, що попри прохання влади, покупців цьогоріч не поменшало.

В Ужгороді феєрверки можна придбати в основному у найбільших супермаркетах (Дастор, Вопак), гіпермаркетах (Нова Лінія, Епіцентр) та, звісно, на ринку Краснодонців. Від вибору новорічної піротехніки розбігаються очі. Ціни різні: упаковка петард від 30 грн, бенгальські вогники від 20 грн, а ціна феєрверків від 350 грн за 10 пострілів до 5000 грн за 25-50 пострілів, залежно від калібру.

Продавці кажуть, що найбільш ходовий товар – петарди та феєрверки ціною від 350 до 600 гривень.

А влада вкотре просить та нагадує, що тепер не найкращий час для гучних святкувань: «Є велике прохання зрозуміти, що феєрверки зараз дуже напружують. І тому їх використання недоцільне і непатріотичне. Я вважаю, що один рік можна і пропустити. Тобто, у мене велике прохання до ужгородців - не використовувати ніякі гучні пристрої у новорічну ніч і на свята», - переконує  заступник ужгородського міського голови Ярослав Шафарь.

Мукачево.net

Коментарі

Г
громадянин

Коли влада почне прислухатися до громади, тоді і народ прислухатиметься до "слуг народу". Зауважу-по усім питанням без винятку.

Ц
Цирк

заступник ужгородського міського голови Ярослав Шафарь скоро повідомить в ФБ план зустрічі Нового Року в Ужгороді 1. Проводи старого року 2. Зустріч нового року 3. Святковий феєрверк 4. Святковий концерт

ДM
для McMurphy

Це в твому краї Донбас війна, в Україні Анти Террористична Операція, війни нема, якби була то пан Порошенко би повідомив про це всіх. Чи на закарпатті люди мають сидіти тихенько в підвалах, по твому?

9
999

Так запретите продавать.

000-13 РР до McPurhy

По перше Україна офіційно не визнає ніде що в нас війна це раз.по друге ти був в зоні АТО патріот?якщо ні то вперед.бери собі обмундирування бо держава не купить, та вали воюй!

ПТ
Против Тупизма

К Неймару.Извините не нас,а вас.Кто то понимает,что кто бы не был у власти,всегда одни обещания и только.

M
McMurphy

Сепаратисти хренові !!!!! У країні війна а ім салюти подавай.

ДО
До Оросвейга

Підтримую . це для дітей радість і один день щоб хоть чуть чуть забути про цей бардак в країні

Н
Неймар

Де обіцянки ПоРОШЕНка?перед виборами казав що буде мир в Україні за 2 тижні?нас як Скрябін співає нас кинули!як лохів!

О
Оросвейг

Ті прохання влади - дурниця. Даже на войні і при голоді люди радуються праздникові. Кось може масла не купить, но феєрверк дітині раз у році запустить. Новий рік не каждий день.

1
111

йой, так уже не далеко той час, коли будеме їсти хліб і пити лем воду.Бо на друге гроші не будеме мати.Іще круглодобово лем робити.Спати тоже не мош. Мош лем умирати, бо іде война.Ниякі сятки. Шо нийдуть тоті вумники шо у раді на войну? Укажіть пример для нашої молоді тай нам, якісте патріоти і як любите свою країну!

П
поледнему

согласен!только бизнес

Z
z

Дегенерати,а не люди.І справа тут не лише в війні

ЯШ
Ярославу Шафарьу

оголосіть міський траур 31.12.2014 та 01.01.2015 і зробіть рішення про заборону свят. ще вінчування забороніть, то буде патріотично!

П
Покупець

Ну взагалі то влада може тільки рекомендувати, але не заборонити продаж. Думка покупця не повинна бути аналогічній думці шафарів.

К
Куму

ого!А кто купил три салюта-это тройное быдло тогда?а когда праздник вина-ну никто не веселится все впрямь грустные-ДА!

К
Кум

А еще говорим, что плохо живем. Пока есть деньги на такую дурь как фейерверки, то есть деньги и на все остальное. Давай быдло веселись, в стране уже все хорошо !

Читайте також