"Попса для бидла": у Фейсбуці вирують пристрасті навколо концерту Потапа і Насті в Ужгороді

11
7

Ще жоден концерт закарпатські користувачі так бурхливо не обговорювали, як цей.

У мережі почалась неабияка полеміка між закарпатцями, більшість з яких категорично засуджує виступ Потапа і Насті Каменських на Закарпатті. Користувачі посилаються на ситуацію в Луцьку, де аналогічний концерт відмінили, назвавши артистів зрадниками через активне гастролювання в Росії.

Виступ зірок запланований в драмтеатрі Ужгорода наступного тижня – 20 квітня. Варто зазначити, що організаторам довелось навіть відкрити продаж квитків на додатковий концерт того ж дня, бо на перший виступ всі місця розкупили за лічені дні.

Mukachevo.net

Коментарі

М
Микола

Вам не здається, що надто багато людей мнять себе батьками нації? Хто вам дав право бути таким агресивним взагалі, і вирішувати кому на які концерти ходити, кому виступати, а кому ні. Хоч хтось з вас справді вважає що має хоч яке небудь моральне право на це?

Х
Христина

"Попса для бидлом"... Суперовий заголовок, мукачево.нет генії, цікаво лише як вони оцінюють високо інтелектуальний гумор притули, якого вони так піарять..

Т
Тормоз

НА концерт Потапа і Насті бидло хоче заборонити приходити.Я теж проти концерту.Щирі та бидло будуть чекати концерт співака та дептата Поплавського.Той і співать класно,і молодь не пускає замість себе на сцену, тай ще навчить як обкрадати Державу.Дептат як нияк.

П
Петро

Війна війною але обід вчасно! Діло в тому що верхушка кремля точніше майже всі політики Росії "ненавидять" Український уряд тому що він їм майже не підконтрольний. Таким чином вони змушують свій народ ненавидіти Український народ - мотивуючи тим що ми всі бандери і фашисти, можна сказати що це вища пропаганда. Але з іншого боку медалі майже таке саме виходить з Українцями до Росіян - тільки не настільки глобально. Як ви думаєте що потрібно зробити? Зробити потрібно ось що: взяти всю верхушку кремля всю верхушку нашої ради і взірвати до чортової мами! А всякі там Потапи і Насті це все артисти вони співають там де їм платять.

5
55

де се гавно ся ушитко прятало стільки років...

5
55

нич скотиваші гнилі рожі усіх замальовані...бандерота срана..прийде й на вас час...будете хотіти утікати,а буде нікуда...й будуть вас люди бити й на куски дерти,за весь сийсь куплерай,шо натворилисте з вашими славами й сельдями з творогами

ВЗ
Вшиткі зрадники

Мож слухати тільки спивачьку Лободу, дипутатів Луценка та його жону, Парубія за його прекрасну дикцію ну і усіх тих ,кто прогнав Януковича , а самі усілися в Верховній раді та балдят. Бо у них через 2 роки виходить тільки политічьна криза.

Читайте також