Попит більший, ніж пропозиція: Успішна історія закарпатського фермера, який виробляє олію (ВІДЕО)

11
9

Вирощування соняшника та виготовлення олії було давньою традицією в селі Соловка. Бейло Бачкаі намагається зберегти цей звичай, тому й нині продовжує виробляти олію самотужки.

Познайомитись із героєм та його справою можна у сюжеті від Суспільне.Закарпаття.

«Ми займаємося фермерством з 1987 року. На 5 гектарах землі вирощували зернові, картоплю, сорго та інші культури. Хоча соняшник вирощувала більшість селян, чавив олію один чоловік. Коли він помер, його рідні продали все обладнання. У 2016 році у мене з’явилася можливість купити прес. І тоді ми разом із сім’єю вирішили продовжити давні традиції», — розповідає фермер.

«Ми працюємо протягом цілого року. Результат отримуємо не відразу. Адже, щоб олія була чистою, потрібно зачекати, щоб вона осіла. Зазвичай це займає від 8 до 10 днів. Утім, у прохолодну погоду процес може тривати й 14 днів», — розповідає фермер.

Фермер, крім пресу, має власну зерноочистну машину. Бейло допомагає чавити олію й сусідам. Наразі попит на олію від фермера перевищує пропозицію. Він вже навіть не рекламує свою продукцію, адже постійні покупці вишиковуються в чергу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
Троцкій

Я сам купив у Бейці два тижні тому цю олію. Холодний віджим, колір, смак, аромат, екологічність найвищого рівня. Не якась базарна туфта, заммість 5 літрів в бутлі 4,5.

ДР
До редакцii

Треба ще зробити репортаж,- як цигани, дауни, педики, алкоголiки, наркомани, педофiли виготовляють сири в ракошинському, голубому монастирi !!!

ДО
Дідо Онуфрій

Так не треба рекламувати що замовив рекламний відос про себе тай пост на сайті вітька.

L
Locals

ти кто такой - давай, до свидания...

A1
A 17:11

?Buscalo tu solito!

AB
A Botan

Y si sabe usted el precio de aceite en Mexico?

ДБ
Дай Боже!

Роботящий люд любит Бог.

Б
Ботан

Молодець. Ще мало цiну най пудойме,та май дешево буде з мексики купувати.

В
Верховинець

Молодець Бейло-бачі, най му Бог помагає!

Читайте також