Попит на промокоди та купони турагентств зростає в ІІ кварталі 2021 року – статистика від Price.ua

14
0

У другому кварталі 2021 року аудиторія, зацікавлена у використанні різноманітних купонів на знижку та промокодів від турагентств, відчутно збільшилась.

Аналіз пропозицій представників турбізнесу, розміщених на Price.ua, показує, що попит на промокоди туроператорів і агентств в порівнянні з першим кварталом зріс на 7%. Експерти порталу відзначають оптимістичний початок літнього сезону 2021 року, люди частіше шукають акційні пропозиції та знижки, а значить і бронюють тури.

Особливості літнього сезону відпусток 2021

Пандемія COVID-19 призвела до найсуворіших обмежень на подорожі в історії та зачепила усі туристичні напрямки. Туризм постраждав чи не найбільше, адже сфера охоплює не тільки перельоти та готельний бізнес, а й заклади харчування, музеї, гіди, екскурсії, розваги, круїзи, магазини товарів для подорожей.

Сезон літніх відпусток у самому розпалі, велика кількість країн відкрила свої кордони для українських туристів. Не зважаючи на це, люди досі трохи побоюються чергової хвилі коронавірусу та введення карантину, тому бронюють тури не так активно. Щоб переконати потенційних клієнтів туроператори та турагентства пропонують різноманітні купони на знижку, промокоди, які дозволяють суттєво зекономити при бронюванні конкретного туру. При цьому промокоди бувають різного спрямування:

  • акційні коди, які дозволяють економити при покупці будь-якого товару чи послуги компанії;
  • знижки при бронюванні конкретного напряму або готелю;
  • знижки на квитки, оренду авто і т.п.

Заявок на подорожі зараз на порядок менше, ніж 2 роки назад, а тому кількість різноманітних купонів, промокодів та інших маркетингових підходів значно зросла. Багато операторів переключили свою роботу на внутрішній туризм, і з допомогою таких маркетингових інструментів намагаються привернути увагу також до подорожей Україною.

Про Price.ua

Price.ua - всеукраїнський інформаційний онлайн-каталог, в якому зібрана найповніша база цін на будь-які товари і послуги українських компаній. Сервіс працює вже 19 років, та пропонує досконалу систему швидкого пошуку необхідного товару та порівняння його вартості з аналогами.

Підтримка для вітчизняного турбізнесу в теперішніх умовах – це оперативне та точне інформування потенційних клієнтів. Інтернет-сервіс Price.ua зібрав в одному місці всі вигідні пропозиції українських турагентств. Діючі купони, зібрані в розділі Промокоди, дозволяють отримувати ще більше додаткових знижок при бронюванні бажаного туру, готелю або квитків. Перелік пропозицій щоденно моніториться, оновлюється, щоб користувач мав доступ виключно до перевірених та актуальних спеціальних кодів та купонів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також