Поради: Як відпочивати на роботі?

8
1

Учимося відволікатися від роботи на робочому місці, щоб підвищити продуктивність.

 

Навіть якщо в тебе найцікавіша, найбільш захоплююча й комфортна робота у світі, відпочивати тобі однаково треба. Причому не лише поза роботою, але й на робочому місці, щоб дати організму відновити сили.
 
Ми пропонуємо кілька способів швиденько відпочити під час робочого дня.
 
Один із найефективніших способів зняти напругу від монотонної роботи - сміх, регіт, "ха-ха", іржання, або як ти там це називаєш. На думку медиків, за хвилину сміху організм відновлює стільки ж енергії, скільки за 3 години сну.
 
Щоб мозок на якийсь час відволікся, потрібно поспілкуватися з протилежною статтю. 10 хвилин вистачить, щоб знову відчути впевненість у своїх силах і взятися за важку задачу.
 
Тривала відсутність відпустки згубно позначається не лише на кольорі твоєї шкіри, але й на продуктивності. Щоб цього уникнути, можна на робочому місці час від часу планувати, як ти проведеш відпустку - посерфити по сайтах турфірм, розібрати маршрут поїздки і в деталях уявити її. Психіка візьме своє - за 15-20 хвилин, які ти присвятиш планам, ти ніби подумки побуваєш у бажаному місці.
 
Навіть на каменоломні є обідня перерва. Не кажучи вже про офіс. Використовуй її на повну. Якщо спробувати перетворити обід на культ - можна на якийсь час повністю відволіктися від роботи. Вдалося пообідати швидше часу, виділеного на обідню перерву? Не поспішай на робоче місце, краще прогуляйся на вулицю.
 
Останній спосіб найприємніший, але й найризикованіший. Якщо під час обідньої перерви встигнути зайнятися сексом, то можна збільшити продуктивність на 100%. Так вважають психологи. І до їхньої думки вирішили дослухатися в деяких американських штатах, де для такого заняття продовжили на годину перерву на обід. А в індійських кол-центрах пішли ще далі - тут секс на робочому місці дозволений офіційно.

Коментарі

А
Аня

Актуальні поради!) Через 20 хвилин обід. Чим зайнятись? ;-)

Читайте також