Поради щодо вибору ліжка для спальні

16
0

Одним з найважливіших предметів меблів для спальні є зручна і затишна ліжко.

Також часто від дизайну ліжка залежить весь інтер'єр кімнати. Компанія Barin House (barin.ua/krovati/) пропонує широкий вибір ліжок різних моделей, але як же знайти найбільш підходящий варіант?

Розмір ліжка залежить від площі і планування кімнати

Спочатку виміряйте кімнату, де буде стояти ліжко. Не можна забувати і про інших меблів - шафах, комодах. Якщо ліжко двоспальне, то в ній в ідеалі повинно залишатися місце для двох шаф і ще прохід (не менше 50 см) в задній частині ліжка. Однак, в залежності від простору, доступні інші варіанти, наприклад, одна шафа біля ліжка, одна сторона ліжка, притиснута до стіни, і так далі. Також слід враховувати, що розміри ліжка не обмежуються розмірами матраца: габаритні розміри меблів визначаються краями ліжка, розміром головах, елементами декору і т. Д. Тому необхідно розрахувати, яку загальну площу кімнати може займати ваша ліжко. Якщо після обміру кімнати ви помітили, що для ліжка вашої мрії не вистачає місця - не впадайте у відчай, в Barin House ви знайдете безліч ліжок різних розмірів.

Розмір ліжка повинен відповідати індивідуальних потреб

Якщо ви хочете комфортно спати в ліжку, то є кілька правил для розрахунку розміру ліжка, яка вам потрібна. Ширина двоспальному ліжку повинна бути не менше 140 см, а ширина односпальним ліжка - 80 см, і цей розмір повинен бути таким, щоб лікті не виступали за краї ліжка, коли руки знаходяться під головою. Довжина ліжка повинна бути, як мінімум, на 15 сантиметрів вище зростання сплячого в ній людини.

Вибір ліжка і пошук місця для неї по Феншуй

За Феншуй слід віддавати перевагу тим ліжок, які виглядають максимально простими за формою, гладкими і без гострих кутів. Особливе значення має форма спинки ліжка: напівкругла або кругла, прямокутна, з гострими кутами або закруглено-хвиляста.

Якщо ви бізнесмен або керівник - виберіть ліжко з напівкруглої або круглою спинкою, що символізує металевий елемент.

Для людей, що займаються фізичною працею, рекомендується вибирати ліжко з дерев'яною прямокутної спинкою, так як вона уособлює стихію дерева і землі.

Округлі хвилясті форми ліжка підходять представникам творчих професій: художникам, письменникам, журналістам, музикантам, танцюристам і так далі. Вони відповідає стихії води.

Потрібно бути більш обережним з трикутною формою, що нагадує гострі язики полум'я і символізує стихію вогню. Це підходить тільки для тих, хто звик мало спати і рано вставати. Пам'ятайте, що вибір ліжка визначає багато. Адже саме зручне ліжко може в першу очедедь гарантувати, що ваш наступний день буде плідним.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також