Порівняння обладнання для маркування продукції. Вибираємо згідно з бюджетом і потребами

13
0

Маркування продукції - невід'ємна частина робочого процесу. Наскільки простим буде виконання цього завдання, залежить від планування і оснащення.

Сьогодні кожен підприємець може організувати робочий процес таким чином, щоб на маркування йшло мінімум сил і часу. Для цього достатньо купити спеціалізоване обладнання. Завдяки ньому вдасться швидко і якісно нанести необхідні відомості про товар: текст, рисунок, штрих-код та ін.

З покупкою пристроїв для маркування в Україні проблем немає, їх реалізують офлайн і онлайн, однак не завжди придбання виправдовує очікування. Щоб уникнути марної трати грошей і розчарування, замовляйте обладнання в спеціалізованих фірмах, наприклад, в компанії «Домінанта». Це глобальний постачальник надійних інноваційних систем друку. Його фахівці підберуть найкращий варіант, який влаштує за ціною і функціоналом. Дивіться і купуйте на сайті https://domino-kiev.com.ua/ru/solutions/for-product/products обладнання для маркування продукції. З деякими універсальними позиціями, їх особливостями і перевагами пропонуємо ознайомитися нижче.

Gx150i - принтер для термостійкого кодування з двома друкуючими головками

Це безпрограшний варіант для підприємців, які регулярно мають справу з змінними потребами споживачів і займаються реалізацією наступних видів продукції:

  • промислової групи;
  • фармацевтики і охорони здоров'я;
  • продуктів харчування і напоїв.

Цей пристрій виконує друк з високою швидкістю, дозволяючи швидко і чітко нанести відповідний тип інформації. Його можна сміливо рекомендувати через гнучкі можливості монтажу, компактність, максимально доступний для користувача інтерфейс. Розібратися з особливостями функціонування не важко людям будь-якого віку. За допомогою сенсорного екрану вдасться швидко вказати робочі параметри і запустити друк. До речі, допустимо віддалене керування за допомогою додатка Domino Cloud.

За допомогою принтера Gx150i маркіруйте на папері, пластику, картоні та інших матеріалах. Виробник цього обладнання гарантує високу якість графіки. Ви втілите в життя будь-який дизайн, зможете найкращим чином розташувати логотип, штрих-код, текст, час та інші дані. Принтер Gx150i задовольнить потреби навіть тих виробництв, що швидко розвиваються! Максимальна швидкість друку - 300 м / хвилину. Для безперебійного виробництва передбачена функція автоматичної заміни картриджа.

Принтер Ax350i - інноваційне безпрограшне рішення

Дана модель багато в чому перевершує попередній варіант. Це сучасна, багатофункціональна і поліпшена альтернатива. За допомогою принтера Ax350i можна друкувати на чому завгодно - від продуктів харчування до матеріалів для створення інженерних систем. В основі принципу дії обладнання лежать передові технології і гнучка модульна конструкція. При цьому користувач досить швидко розбереться в тонкощах керування і навчиться задавати такі параметри роботи:

  • конфігурацію;
  • тип крапель;
  • вид чорнила і багато іншого.

Дана високопродуктивна модель принтера оснащена надійними друкуючими головками i-Pulse, які миттєво і якісно наносять текст і штрих-коди, а також виконують QR-кодування. Передбачено використання чорнила відповідного виду: без МЕК, спеціальні для прямого контакту з продуктами харчування, сильно пігментовані та ін. Їх заміну здійснюють легко і швидко завдяки модулю i-Tech і сучасній системі витратних матеріалів.

Важливо: користувацький інтерфейс цього потужного устаткування для маркування називають в світі найкращим в своєму класі! Як і у попередньої моделі, теж присутня функція віддаленого керування, що дозволяє на відстані проводити діагностику і моніторинг.

Якщо говорити коротко, то Ax350i - це один з кращих принтерів CIJ від Domino. Він не потребує реклами, його вибирають покупці з різних країн світу через високу продуктивність, потужний функціонал і надійність. Якщо ви використовуєте найновіші програми кодування, сміливо вибирайте дану систему друку. Вона підійде за всіма параметрами!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також