Порошенка "спіймали" на курорті в Іспанії, де в нього є вілла (ФОТО)

8
33

Про це інформує видання Українська правда, додаючи світлини у якості доказу, які редакції передали очевидці.

Згідно з свідченнями джерел видання, Петра Порошенка без охорони помітили 8 березня цього року в іспанському місті Марбелья, де також у президента України за даними виданнями є вілла. Хоча ця нерухомість у декларації президента не вказується.

Видання зауважує, коли до Петра Порошенка заговорили російською мовою він спритно чкурнув у білий Porshe і поїхав. Українська правда зауважує, що на сайті президента або його офіційній сторінці у Facebook жодної згадки про події 8 березня нема.

Коментарі

З
Закарпатец

Вчера Саакашвили на чистом украинском языке перед журналистами рассказал о будущих планах и реформах. Все слушали открыв рот. И только Маша Гайдар знала, что босс рассказывает рецепт хачапури.------------------- https://www.youtube.com/watch?v=NeG5Vnhgi2E -------блестящая речь Саакашвили ---------Обескураживающим вопросом Михаил Саакашвили разгромил знатоков "Что? Где? Когда?" ВИДЕО----- https://www.youtube.com/watch?v=xUeIRG3J5tk

А
а

а то що за бомж на фото ?

З
Закарпатец

Вуйко з Говерли --файний коментар

ВЗ
Вуйко з Говерли

Хлопці мої!!! Був я колись у горах і покійний ( най му буде земля пухом і царство небесноє ) мольфар дід "Нечай" казав, що усі Українські президенти котрі будуть красти і не думати про людей - будуть в Ростові. Ліпше би Петя собі купив віллу у Ростові - там вона йому точно пригодитьс

З
Закарпатец

Я доктор с 40 летним стажем, да диагноз дебил преувеличение по определению, но точное по делам и словам этого персонажа - мечтой логопеда )). Бедная страна.

З
Закарпатцу

Почитайте Григорія Климова щодо дегенератів. І ви більше не будете вживати лайку "дебіл". Адже існує наукова термінологія.

С
Свалявчанин

Вот так людий зробили мож повісти жебраками а самі оддихавуть на курортах за наші бабки .

С
Сварог

Потрібно зрозуміти, що єврогеймайданутий "Толя" на даному сайті системно займається розпалюванням міжслов"янської ворожнечі. Він, "Толя", нічого спільного з інтересами українського народу не має, і є виключно тролем. Саме так потрібно сприймати його коментарі.

З
Закарпатец

Гаагский суд отменил постановление о выплате Россией $50 млрд акционерам ЮКОСа Оригинал новости RT на русском: https://russian.rt.com/article/159610

9
999

Зато,как выборы в стране,так всё стадо молча идет голосовать за енту самую власть.

Т
толя

Переговоры в Дохе о заморозке добычи нефти закончились безрезультатно . Проклятые ПЕРСЫ мы им С-300 , они нам 300 подножек на многие года вперед .

С
Сварог

Потрібно зрозуміти, що єврогеймайданутий "Толя" на даному сайті системно займається розпалюванням міжслов"янської ворожнечі. Він, "Толя", нічого спільного з інтересами українського народу не має, і є виключно тролем. Саме так потрібно сприймати його коментарі.

Д0
для 09:36

Читайте Вікіпедію. Чи Вас там забанили?

О
останньому

Обгрунтуйте свою думку . Що для вас справжній слов"нин . Хто для вас слов"нофоб , русофоб .

Ф
Факт

Толя є звихшувшийся слов'янофоб і русофоб. Просто забув, дурачок, що сам і є слов'янином. Получається, що він ненавидить сам себе. А це вже клініка.

У
українець

Папрашайко є цинічним,жадібним жидиком-баригою,який постіно бреше і краде!!!

Я
я

всьо равно всі розуміють шо в кожного чиновника з ВР є мільярди гривень ... ну і шо шо фото ... шо то міняє ? всі логічно розуміють шо за кордоном в них є бізнес море захищених грошей ... е про шо там далі говорити

ПМ
поштарька маря

а чим балога кращий?такий самий злодій і сикло бо на невісту міліони переписав.мож родумати смолошка 10 млн заробила

О
останньому

...Пажалоста огласите весь список...

Ф
Форкаш

Майданутий Толя, як завжди, займається розпалюванням міжсловянської ворожнечі.

Т
толя

Іран забеспечить енергетичну безпеку Туреччини . Тобто повністю забеспечить потребу країни сусіда енергоносіями . Не поганий приклад для не благорозумної КРЕМЛІВСЬКОЇ - ( еліти ) .

Д1
до 12:02 i 9:48

Iнтересно, ко з вас стояв у полю i позирав коли тот боiнг падав...

Г
ги-ги

Не годет був охранника даякого загнати за бiнтами в аптеку?))))Треба було самому пiти...тать ушиток свiт го в лице узнавать)))

В
всем

парашенкова страна Израиль...и он ложил на ту страну,которую легко обворовывает...что украинцы хотели,то и получили...только яценюк не получил "в лоб"...но еще получит.

Д1
для 12:02

Збила вилика сросія , но ни признаєся .

Д0
для 09:48

Якраз що КРЕМЛЮ нич і не буде, бо збили йопнуті хохли. Літом буде великий шухер у хохляндії.

Ч
Читач

Стосовно його спитали, чому вілла не задекларована. Юристи вже встигли його виправдати, мовляв, на ФІЗИЧНУ ОСОБУ вілла і не зареєстрова) звісно що ні) власність корпорації Рошен) Оффшори оффшори )

Д2
До 21:56

Поклав (клав) , він (увін) , на українцю ( українця ) і на Украйну ( Україну ) . Но головне ( главноє ) , шо ( што ) , і на руських поклав ( клав ) , з ( из ) , прибором ! - Сяк по закарпатськи ШТІРЛІЦИ ДОВБАНІ ?! Толян закарпатську знає добре . Кіть ся пудписуєш його імньом ни роби помилки .

Д0
До 00:08

Звісно що вилізе , і КРЕМЛЮ буде непереливки .

:
:(

А ще як і Боїнг вилізе наружу от тоді буде караул.

B
betonus

То офшори вилізли назовні, тепер незадекларована вілла, чекаєм далі, що ще відшукають на Петрика.

З
Закарпатець

Право на відпочинок мають і президенти , чи не так Толян !

Т
толя

Клав він з прибором на украінцю і на Украйну.Но головне шо і на руських тоже поклав з прибором!

Читайте також