Порошенко готовий скоротити термін воєнного стану та не скасовувати вибори

8
16

Про це керівник держави заявив у окремій заяві за підсумками консультацій з парламентським фракціями.

Окрім цього президент заявив про готовність зафіксувати дату президентських виборів і не скасовувати чи переносити їх.

– У грудні я внесу проект рішення парламенту про дату президентських виборів, які мають відбутися, відповідно до Конституції, 31 березня 2019 року. Крапка, – запевнив Петро Порошенко у понеділок.

Нагадаємо, що проти введення воєнного стану виступили 3 екс-президенти України. Також не запроваджувати воєнний стан закликав закарпатський народний депутат Віктор Балога.

Первинний текст указу Петра Порошенка про воєнний стан ви можете знати за посиланням.

 

Коментарі

N
Notnameless

Бррр и чё твои русские сделают в Закарпатье? Им перевал нужно перейти без остановок на удобрение 200-ми, а потом встретят злые грибники, за ними сёла " злые люди" если дойдут там города Мукачево, Иршава, Свалява и т.д без авиации и арт ударов)) хотя какие арт удары в лесах) с белым мрамором войдут? За 70 от НАТО вообще молчу. А ты богати кiть iз Закарпаття та не чикай руських а возьми их прапор та пробiжися любим варишом та гойкай чекаву рус войська !!!

ХХ
Ха ха

Какие люді такая страна!!!!

Б
Бррр

Уже 4 года не могут закончить "а-то", а здесь за 30дней решил Россию победить

Б
Бррр

Ну объявит он военное положение, а скем воевать собрался? С Россией? Несколько ракетных залпов, и войны не будет. Через несколько часов и будут русские в Закарпатье, а Европа не рискнет не чего сделать. Вот петьке и конец

C
cecslrf

Цікаво ,війна триває вже 4 роки ,тай конфлікт в азовському морі ,вже досить давно !Він під шумок хотів перед виборами ,відстрочити вибри.но в парламенті не всі дурні .Якшо він людей має за лохів ,пішов з верховної ради,навіть і виступив ,там його навірно заклювали ,тоді би і євробляхери не пікнули і багато чого. Бувші президенти пішли на захист людей ,Кравчук ,Кучма ,ющ!

I
Ivan

Петя не проти і на один день ввести воєнний стан і пообіцяти шо хочете, але є чітко затверджений закон Про воєнний стан, яким все і регламентується. Там і обмеження свобод громадян чітко написано. Так шо брехав най самим таким як він бреше. Він ще ні раз не з держав слово, та хто му тепер повірить

М
Майдаун

Скотиняка робить пробний крок.А далі і на 100 і на 1000 днів,скільки му треба!Робить тотальну диктатуру,люди не сміють нізащо і пікнути.Все,узаконене рабство,при відсутності війни! Но што скакуаси-майдауни,типирь до горчкоголови доходить,што ви натворили 5 років назад!?

5
555

Вик вин Соби не скоротить бо иде нараз у пекло кочегаром.там його мисто.

І
Іван

Най скоротить собі вік, там буде ліпше

1
12345

Офігіти, яке фото. Гітлер і план «Барбаросса». Цікаво чи дуже вже був п‘яний, позуючи на камеру?))

G
Gabriel

Да да. Тільки то забув сказати, що після введення воєнного стану на 30 днів, будь-коли без Верховної Ради, може продовжити не будь-який термін.

1
123

Что за уакцион. Их интересуеют не люди а свои жопі

Б
Бррр

За 60 и 60 ночей, он готов победить империю зла :) Че ему наливают, стекломой зимний?

1
123

Вишиванки ВПЕРЕД !?!!!!!!!!!

Н
наждак

Ну Чим Він не Гітлер! План Барбапороха! Нападеніє Но Свій Народ!!!! ну ну

ПП
Петро Пор...

Япередумав. Не буду вводити указ про воєнний стан.

Читайте також