Порошенко і Гройсман зібралися на Закарпаття

6
13

Наразі дати робочих візитів керівників держави ще "плавають", але до прикладу візит Порошенко очікується 25-26 травня.

Саме на ці дати заплановане урочисте відкриття Бескидського тунелю в Карпатах, на якому має бути присутній глава держави. Не виключно, що разом з ним буде і прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Хоча, як інформують відразу кілька джерел Mukachevo.net незалежних один від одного, Гройсман спершу планував відвідати Закарпаття вже цього тижня, однак згодом приїзд прем'єра скасували.

Як не парадоксально і можливо навіть "совково" це не звучало, але приїзд високопосадовців на Закарпаття ускладнює той факт, що в області практично нічого не відбувається - не відкриваються об'єкти соціальної інфраструктури, які можна "урочисто" відкрити керівництву країни, чим зазвичай і супроводжуються візити в регіони насамперед Петра Порошенка.

Нагадаємо, що в останнє Петро Олексійович був на Закарпатті з дуже коротким візит влітку минулого року, але це був не візит у регіон, а відкриття безвізу з словацьким колегою.

Коментарі

Ф
Фраєр

Коли у Мукачеві перекладуть бруківку на дорогах шо ведуть до центра??? Коли зроблять норм. вулицю Миру. Коли нормально прибиратимуться вулиці???Коли?????Коли???? Чи лиш на фестивалі гроші є??? А шось толкове робити????

5
55555555

А фотка класна - два вепря, аба два яйця і щось межи ними стирчит ! КЛАС !

О
останньому

Хлопче робити на колимі,або у Празі вилика разниця.Тай нашто комсомольцям якийись позитив биз линіна.Можете ся всрати кацапи,но ви ни рузумієте західняків і ото дуже добре.Чіхайте свої бороди тай жріть боярку.

М
Микола

Най приїзджают обидва та після відкриття тунелю най проїдут на легковій машині по маршруту Воловець-Хуст і най подивлятся до чого привело їх керування Україною. Доріг нема одні напрямки. З Міжгір'я до Волівця треба їхати півтори години якщо хочеш доїхати і не розтрясти машину повністю хоча відстань якихось 37 кіломерів. Людей нема бо повиїзджали всі на заробітки щоб прокормити свої сім'ї. По селах одні діти бігають та пенсіонери. Ще много що можна перечисляти та все негативне. А от щоб побачити щось позитивне треба добре подумати. Я напрриклад позитиву найти не можу. ,,Спасибі" ,,рідному" правітельству за їх доброту.

В
віталька

Одне питання-нафіга тут граф дякуло ? Хотя,.. сортир у селі буде скоро готовий, годен приїхати чакаладний дякуло приїхати і одкрити

ДВ
Для всіх

Пси гавкавуть,караван іде.

ВА
в а

до русина від русина треба траба як глугому добрий день из ззаду

Г
Голесо

Iдуть на циганський базар приодiтися...лем тихо никому...псссс!Бо потом на Мальдивах шиковати...!

Р
Русин

Нам їх ту не треба

Ц
цуапцй

До Бундаш. Та нич не будут платати, бо они на вертольотах підлетят куди треба.

М
Мікулаш

Могли би приїхати і навчитися у угорців, як потрібно відкривати нові дитячі садочки.

Б
Бундаш

Може дорогьі даякі поплатавуть , обьі пани гузиці ни розтрясли ....????

Б
Букі

Та не відкривається бо Мокальови нич не треба!

Читайте також