Порошенко і Путін потиснули руки і вирішили провести переговори - офіс Олланда (ФОТО)

8
12

Перед ланчем, Франсуа Олланд і Канцлер Німеччини Ангела Меркель ініціювали розмову президентів Росії і України. Порошенко і Путін провели 15-хвлинну зустріч.

"Чоловіки потисли руки і домовились провести найближчими днями переговори про припинення вогню між українськими силовиками та проросійськими сепаратистами на Сході України", - повідомляє прес-служба президента Франції Франсуа Олланда.

Опісля, Володимир Путін і Петро Порошенко обговорили шляхи вирішення конфлікту, включаючи те, що Росія визнає законним обрання Порошенка, так само як і економічні відносини.

"Це був звичайний, серйозний обмін між лідерами", - сказано в повідомленні офісу Олланда, пише Reuters.

 

Коментарі

Ч
Читач

Я знаю ще дуже багато людей кому так повезло але то не везіння то щирість Павла Івановича та людяність!

З
Закарпатец

ТЕБЕ ПОВЕЗЛО

Ч
Читач

Кость бросают собакам........а мені він кинув руку помощи !

З
Закарпатец

Может он для вас и хороший, но основной экономический закон накопления капитала гласит, что ВСЕ БОЛЬШИЕ ДЕНЬГИ СДЕЛАНЫ НА КРОВИ. ИСКЛЮЧЕНИЕ ТОЛЬКО ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНАЯ СОБСТВЕННОСТЬ И ТО ЭТО ТОЛЬКО В США( Надеюсь вы понимаете, что Балога не украинский Стив Джобс или Стив Возняк) а посему все его бабло продукт непротивления людей его бандитским хотелкам. Вам повезло - вам он кинул кость.

Ч
Читач

До Закарпаться: У Вас є конкретні данні про то всьо шо ви тут написали ?????? Так можна завтра і про вас написати шо ви злодій номер один в області у вас грає банальна зависть ! Не завідуйте то гріх !Балоги не можуть угодити всім і бути добрими для всіх це є принцип життя їм повезло в житті і Слава Богуа мені Павло Іванович поміг так як не помогли близькі і рідні люди друзі і знайомі ! Я володію інформацією на сто відсотків правдивою шо родина Балог зробила у своєму житті доброго на багато більше ніж поганого і я готовий її оприлюднити а помилки в житті допускає кожна людина а Балоги якшо і допускали то старалися миттєво їх виправляти !

З
Закарпатец

ТЕПЕРЬ ВСЕ ЯСНО - ПОРОШЕНКО ПОЛИТИЧЕСКИЙ ТРУП - ЭТО ПОДТВЕРЖДАЕТ ПОПЫТКА АКТИВИЗАЦИИ КАРАТЕЛЬНОЙ АКЦИИ НА ЮГО-ВОСТОКЕ. ВСЕ АТАКИ ОТБИТЫ, УНИЧТОЖЕНО: только за вчерашний день 20 ЕД.техники, 4 вертолета и 1 самолет. ПОВСТАНЦЫ ПЕРЕШЛИ В КОНТРНАСТУПЛЕНИЕ

З
Закарпатец

ДО ЧИТАЧА - ЧЕМ ЖЕ КОНКРЕТНО ТАК ПРОСЛАВИЛСЯ БАЛОГА НА ЗАКАРПАТЬЕ ---- http://karpati.org/index.php?showtopic=603 "МУКАЧЕВО – УГОЛОВНАЯ СТОЛИЦА ЗАКАРПАТЬЯ" НЕ ТЕМ ЛИ ЧТО БУДУЧИ БАНДИТОМ ГРАБИЛ И УБИВАЛ КОНКУРЕНТОВ? ТАСКАЛ ЧЕРЕЗ ГРАНИЦУ ОРУЖИЕ И НАРКОТИКИ? ТОЛЬКО ОДИН РАЗ ОН ПОВЕЛ СЕБЯ КАК ЧЕЛОВЕК - ВО ВРЕМЯ НАВОДНЕНИЯ - НО И ТО ЕСЛИ РАЗОБРАТЬСЯ - НА ЕГО ПОСТУ НАДО ПРЕДОТВРАЩАТЬ, а не работать по факту.А то вырубили леса в Карпатах и это послужило причиной трагедиию И ТАК ПО ЛЮБОМУ ВОПРОСУ

Ч
Читач

Ви дурні і завистливі люди ! Балоги лем зато не добрі людям шо ліпше маються от других ! А мені Павло Іванович людина з великої букви ! Я знаю шо все життя буду вдячний йому і його дітям і близьким !завість то порок !А ви дале завідуйте і бісіться а они будуть жити і процвітати ! Павло Іванович щиро Вам дякую за всьо !

З
Закарпатец

закарпатке - доню схаменись, якiй ЕС ??? ВЫ ЧТО РЕАЛЬНО ДУМАЕТЕ, что бандиты грабившие Украинцев все это время сегодня сразу станут добрыми и пушистыми. НЕТ НИКОГДА - БАНДИТ ВСЕГДА ОСТАНЕТСЯ БАНДИТОМ ОСОБЕННО БАЛОГА http://karpati.org/index.php?showtopic=603 "МУКАЧЕВО – УГОЛОВНАЯ СТОЛИЦА ЗАКАРПАТЬЯ"

З
закарпатка

Гей, земляки! Та досить вже лити лайно на Балог! Хто як не вони??!! Рата??? Лунтік??? Конюх??? Комиш??? Приударівці???Прийміть статус кво та й берімся за роботу. Будуймо Європу. Разом - ми сила.А контроль - справа добра, та лише з боку тих, хто сам щось робить позитивне.

З
Закарпатец

Балога:"Живу в Закарпаттi усе в мене э , одне тiльки горе що х.. не встае" ОЛИГАРХИ ВСЕХ СТРАН СОЕДИНЯЙТЕСЬ

Ч
Читач

Вітьок щось твій Протеже(рошен) здає країну, це не ти випадково кричав що треба всіх рвати? А тепер мовчиш? Знову лосями зробив більше половини закарпатців? Що за ..х ?

Читайте також