Порошенко каже, що Україна готова оголосили повне припинення вогню

6
15

Про це заявив президент Петро Порошенко в коментарі журналістам в рамках Мюнхенської конференції з питань безпеки.

"Ми і зараз залишаємося прихильниками і в будь-який час готові оголосити повне безумовне припинення вогню для того, щоб зупинити зростаючу кількість жертв серед цивільного населення", - заявив Порошенко.

"Ми отримали повну підтримку в реалізації цього українського бажання з боку канцлера Меркель і президента Франції Олланда", - додав він.

При цьому, за словами президента, на шляху мирного врегулювання ситуації на сході базовими є мінські домовленості.

"Я думаю, що (у ході телефонної розмови у неділю в "нормандському форматі") буде продовжено обговорення тих питань, які сьогодні стоять з приводу питань припинення вогню і деескалації ситуації на сході країни", - зазначив Порошенко. 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ДП
до питу

воюй дурачек - получишь значек

ПД
Пит до васи

войну будем вести только до победного КОНЦА!!! В Киеве еще узнают - кто есть Власть! Их обязанность - поставлять нам современное оружие!

З
Закарпатец

http://www.regnum.ru/news/polit/1893109.html «Слив» Порошенко и неизбежность нацмайдана

Ж
Женька

З цими тупорилими Перемир*ями він дограється.Не може бути ніяких домовленостей з терористами.Припинення вогню дасть терористам ще більше можливостей наступати в глиб країни,фактично розв*яже їм руки,хоча,куди ще далі?Політикам вигідна війна,а страждають мирні громадяни.

ПТ
Против Тупизма

К 18.18,слейся ДЦПшник.Ты даже достойно отписать не можешь,мне тебя жаль.

Л
ЛокомотиВ

Это точно не против тупизма,это точно школьник)

ПТ
Против Тупизма

К 17.23(Сучёнку,который пишет от чужого ника) Та это же у тебя извилин не хватает,что бы придумать себе ник.Ты думаешь меня этим зацепишь?Ты мелкая пакость,которая приходя с школы,садится за компьютер и ищет там знакомые буквы.А по фактам,ты сказать за себя не можешь,так как ты морально слаб,из-за этого ты меняешь ник при каждом своём не обоснованном посте.

ПТ
Против Тупизма

кстати ЛокомотиВ тоже хороший ник :))))))) тупой,но хороший :))))) ясно? ты меня понимаешь о чем я ? :)))

ПТ
Против Тупизма

ЛокомотиВ ягоды годжи хочешь7

Л
ЛокомотиВ

Это точно не против тупизма,это точно школьник)

2
29

Війну треба припиняти, це факт! І будь-які методи добрі! Нехай Донбас сам вирішує свою географічну, культурну, економічну і т. д. приналежність. Хочуть в Росію - хай ідуть. Їх все рівно не переконати і не переробити. Чим скоріше закінчиться цей кошмар, тим краще для всіх нас, а про хлопців, які зараз на війні і їхні родини вже й казати нема чого.

ПТ
Против Тупизма

То, що готовий оголосити Порошенко не має великого значення, цікавіше те, шо хоче оголосити Путін. Припиняючи війну Порошенко повинен віддати Донбас-це у вимогах мирного плану Меркель-Оланд.

В
вася

й защо тоді загинули й тепер гинуть наші пацани?? чому ми через цього пороха хоронили своїх родичів, близьких.. за що тоді воювали? скорше немож було щось думати про припинення війни?

В
вася

раз хоче оголосити повне припинення вогню та тоді нашо мобілізацію проводити?

Читайте також