Порошенко хоче узаконити оголошення призову строковиків за власним бажанням

10
12

Петро Порошенко пропонує Верховній Раді дозволити йому оперативно оголошувати призов у разі істотних змін у військово-політичній обстановці держави.

Відповідний законопроект №4020, яким вносяться зміни до ст.15 закону "Про військовий обов'язок і військову службу", зареєстровано в Раді 4 лютого.

У законопроекті пропонується вилучити із законодавства норму про обов'язкову публікацію в ЗМІ за місяць до завершення поточного року указу про строки призову на строкову військову службу на наступний рік, пишуть Українські новини.

У пояснювальній записці сказано, що законопроект розроблений з метою закріплення на законодавчому рівні можливості оперативно приймати рішення з комплектування Збройних сил та інших військових формувань у разі істотних змін у військово-політичній обстановці держави.

Mukachevo.net

Коментарі

Р
русин

Недалеко тот час,коли доведеться усіма можливими засобами захищатися від тотального фізичного винищення народу владною сворою ворюг.

Г
Гарант

Є строкова служба і є мобілізація.Так строкову службу мають проходити більшість, щоб мати хоч якесь поняття про зброю іт.д.А уже у випадку військового стану їх по Закону можуть мобілізувати.Але строкова служба мусить бути.Це навчений резерв на війну.Хочеш Миру ,Готовся до війни.

Я
Яник

Янукович вам не добрий був 8 гр. за долар i 72 копiйки за газ,чого не йдете на майдан тепер! Що нiхто не платить?

К
Куркин

курс гривны 27,2 UAH/USD на 2016 год позволит Министерству финансов выполнить задачу по бюджету. Очень розумный ход.

*
*123*

Шося жалiете хотiлисте Пороенка i европу ще нетакое вас чекать!

ДА
До Александр

Они правильнее ЗАПОРЕБРИКОВЫХ ПРОПАГАНДИСТОВ уже тем , что не отбирают чужие земли , и не развязывают войн среди людей ОДНОЙ ВЕРЫ . Школа у них у всех однаковая-СОВЕТСКАЯ . Что это значит , они ничего не придерживаются правильного , морального . Как в АФГАН шли служить простые СОВЕТСКИЕ пацаны , а дети секретарев партийных , разных прислужников КОМУНИСТИЧЕСКОЙ СИСТЕМЫ не шли . Так и в наше время . Дети власти , ОЛИГАРХОВ , не служат в АРМИИ . Берем пример ЗАПАДА . В АНГЛИЙСКОЙ КОРОЛЕВЫ всего два внука . Один из них военный . Практику свою он проходил в районе боевых действий , в АФГАНЕ . У душман было несколько попыток его устранить физически . Они оказались не удачные .

РЗ
Рубриці Закарпатський гумор

Хлопці, а мож уже ся й сміяти? Від Кличка нісенітницю якусь украли. А коли сі сміяти треба?

R
rem

По всій Україні атестацію у нову поліцію не пройшли або в лютому 2016 не пройдуть десятки або ж сотні тисяч колишніх ментів. Чому цих досвідчених у поводженні зі зброєю здоровил не забирають на фронт, а забирають дітей, вчителів та інших далеких від зброї людей? Безробітні менти - це на 90% майбутні злочинці, бо за відсутності альтернативи за копійкою вони підуть у знайоме для себе кримінальне середовище. А так залучення в АТО ментів вбило б зразу 5-х зайців: 1) недопущення зростання безробіття за рахунох неатестованих ментів; 2)неатестовані менти - готові фахівці для фронту - покращення обороноздатності країни; 3) недопущення ускладнення криміногенної ситуації внаслідок неатестованих безробітних ментів; 4) недопущення вилучення на фронт із робочих місць лікарів, педагогів і т.п. 5)пожвавлення ринкової конюнктури - зарплати на фронті від 8000 до 20 000 грн/міс - ці кошти родини ментів потратять на ринку.

LF
LoCi FosNaNos

Ніколи країна не досягне нічого,кожна нова команда при владі переписує закони під себе,включаючи конституцію.Це і є показником того,що мена їх НЕ успішна країна,а матеріальне багатство їх самих.

З
закарпаття

Нехай відправить спочатку на фронт свого синка та синків інших злодіів-олігархів, у яких э що захищати свое навороване майно,а потім вже якщо буде потрібно то простий народ без його указів піде захищати свою батьківщину)))(((!!!

ЯП
Я против войны

А не пошёл бы он

А
Александр

Это же надо так извратить смысл,ну как же без родимой "зрады"))) Прям Пороху "захотелось просто так" и призвал))) Чем вы лучше запоребриковых пропагандистов? Одна школа,позорище.

Читайте також