Порошенко може до Закарпаття і не доїхати. Комунальники видихнули

17
12

Спершу планувалося, що президент прилетить відкривати Бескидський тунель до Ужгорода, а вже звідти гелікоптером до перегону Бескид–Скотарське.

За інформацією Mukachevo.net, подібний сценарій на цей четвер, 24 травня, досі актуальний в Закарпатській ОДА, хоча наразі малоймовірний.

Організацією візиту Петра Порошенка на відкриття Бескидського тунелю займається Львівська ОДА, і за попередньою інформацією, саме до львівського аеропорту прибуде зранку завтра Петро Порошенко. А вже звідти - на відкриття тунелю, яке заплановано на 13:00.

Додатковим, але вкрай вагомим аргументом на користь того, що Порошенко не приїде цього тижня на Закарпаття є інертність місцевих комунальників, які нічого практично не фарбують, косять і латають, як це було перед візитом прем’єра Гройсмана.

Коментарі

Е
еп

//// так ясно, якщо набухається на відкритті та прямо у плацкарті у Київ повезуть

Д3
До 321

Знаєте є для Закарпаття,а скоріш за все і для всієї України по мірках тієї ж України ,один фантастичний приклад-це Мукачево!Представте собі тут дороги асфальтують, навіть вулички,провулки.Біля багатоповерхівок наведено прекрасний лад.Все у бруківці із смаком. Наше Мукачево має таких господарів,що європейці позаздрять!Нам повезло!

Ч
Чилядник

Порох нам туй не нужен

С
Сріберньій

.. ..раз пораз и шкудуву ош А-М постройила тоті тунелі , бар би іх нистройила , може би товди у 45-му маскалям наш Край и ни верся би в очи ...

С
Сріберньій

Як і 120 років тому , за європейські гроші постройили тунель , не за свої , не за украінські ... так ги би європейцям исе май треба ... А типирь будуть бігти піаритися .... Все Закарпаття практично все , без нормальних доріг .... Десь окремі участки є нормальні , айбо йсе як виключення . Нагадаву 120 годів тому Австро- Мадярщина постройила усі типирішні путі через Карпати , усі ..и дотипирь ся хоснувуть ... .

5
567

А на електричці слабо?????

СК
Степан Крук

Приїде! Прилетить літаком в ужгородський аеропорт, а потім гелікоптером... А погані дороги, убогість інфраструктури краю Москаль соломою накриє і зверху президент нічого не побачить.

П
Правдоруб

одне запитання - а він нам потрібен??? - відповідь: а наhуя воно нам потрібно це GivNO!!!

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

От не треба флеймити про "зароблену копійку шоб прокормити сімю!" На склотарі, папері, деревині, металі, пластику й іншій вторсировині наймані комунальники не бідують на одну лиш зряплату, тим більше, що підряджаються працювати не лише на єдиному об'єкті. Не треба бре-бре!

3
321

Незнаю хто там шо гамає, але є спеціалісти у цих органах влади, які несуть зароблену копійку шоб прокормити сімю! І повірте та заробітна плата зовсім не відповідає тому що думають другі люди, тобто, працюєш у ОДА, значить ти корумпований, бездіяльний хабарник, а на споавді прота людина із зарплатою у 4400! Краще б поїхав із Гройсом на передову, запитав як у хлопців там справи

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Ги-ги-ги. А до чого тут бездіяльність найманих працівників (підлеглих місцевої влади), що замість сумлінно відпрацьовувати заробітню плату гамаюь мнясо на огині запиваючи червеним вином?! Не приїхав Петро Олексійович? Так він не цар і не пожиттєвий сюзерен, а лише миттєвість в українському політикумі. Ледарі й нероби у корумпованій годівниці Закарпаття мають отримати реакцію Громади. Інакше - ніяк не вийде жити по-людськи.

3
321

Шкода просто тих людей які працюють у ОДА, поліції, других службах, бо їх заставлять сидіти на роботі чутлі не до ночі бо приїхав порох, це такий собі ще савок, приїжає вождь і мають бути всі на чіку! Пішов він н***й, доріг нема, порядку ніякого, корупція уже на межі, люди тоже на межі бідності, а він їде відкривати тунель, просто ппц, це рівень губернатора а не президента, хіба через нього буде гнати контрабанду

Читайте також