Порошенко обіцяє замість мобілізації підвищити зарплати контрактникам

17
5

Про це Петро Порошенко заявив під час візиту в Запорізьку область.

"Зараз, незважаючи на те, що говорили, що я повинен з січня оголосити чергову хвилю мобілізації, замість цього я прийняв інше рішення, і в тісній співпраці з урядом, волонтерами, обласними керівниками ми порадилися і ухвалили рішення - ми повинні різко збільшити грошове забезпечення української оборони", - заявив президент, пише УП.

"Починаючи з 1 січня мінімальне грошове забезпечення військових становить 7 тис. грн ... Тільки з 1 січня до лав армії на контрактну службу прийшли 22 тис. військовослужбовців", - додав Порошенко.

Нагадуємо, що Порошенко підписав демобілізацію бійців 4-ї хвилі.

Коментарі

А
Андрій

До так званного "и" Ви страні люди - відноситесь до файти бухариків-алкашів! Це з такого випадку: поїхавим на зароботки, а мене не розщитали - так кажуть жінкам, а на справді розрахували, а вони все майже пропили! У мене двоюрідний брат пішов за контрактом, ще ні раз не знімали грошей. На руки має около 8 штук гривень. Розповідав що багато хто нажреться із них знімають гроші, а самі так званні солдати не кажуть жінкам за що зняли. Тупо просто кажуть що так плотять!

І
Іван

...ОБІЦЯЄ... - війну обіцяв завершити - Рошен обіцяв продати - вступ в ЄС обіцяв - жити по-новому обіцяв - стабілізувати доллар обіцяв - якісну медицину обіцяв Багато чого обіцяв, ціна його словам не варта паперу на якому вони написані.

1
111

з одної сторони правильно шо подняв зарплату,а здругої сторони на прикладі мукачевського аеродрому нашо поднімати тим військовим зарплату які навіть небули чи небудуть в ато,сидіти та получати по 7000грн. то мало несправедливо

В
віталька

Хай свого синка на війну відправить, без батальйона охорони, і хай там йому "підвищює зарплату контрактникам".

И
и

не ведіться . я контрактник і цю всю зарплату можуть швидко забрати за будь що .. того що то вони не дали зарплату а премію . а премію можуть за любе порушення зняти .. даже якщо ти чуть чуть не побрився

Читайте також